Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

FullSizeRender

Een product wat ik al een lange tijd op mijn wishlist had is dit wenkbrauw potlood van Anastasia Beverley Hills.
Ongetwijfeld zal je er wel eens van gehoord hebben want bijna elke beauty blogger heeft het er al sinds een aantal jaar over, de Brow Wiz.

IMG_0032Ook ik was nieuwsgierig naar dit wenkbrauw potlood. Al een tijdje had ik het in mijn winkelmandje op de Douglas website of zat ik er naar te kijken in de winkel. Nu is dit niet echt een budget product en vond ik €28,00 (volgens mij) toch best wel prijzig voor een wenkbrauw potlood.
Toen ik in oktober in New York was, en zag dat het meer dan €10,00 scheelt, besloot ik toch de ‘gok’ te wagen. Het was niet echt een gok, want het product moest wel goed zijn. Waarom zou anders werkelijk iedereen er zo fan van zijn. And YES I love it. 

IMG_0033Het product komt in bovenstaand omhulsel. Niet te veel details, gewoon zwart met nude letters. Wel is het product best dun en lang, en lijkt het alsof er best wel veel product in zit. Ik hoop het, want dat mag ook wel voor zoveel geld.

IMG_0034Ik heb de kleur soft brown gekozen, omdat dit het beste bij mijn wenkbrauw kleur aansluit. Het mooie van de Brow Wiz, vind ik dat er zoveel kleuren zijn waar je uit kan kiezen. Vaak heb je een kleur voor blond, twee voor bruin en een voor echt heel donker haar, dus bijna zwart.
Anastasia Beverley Hills heeft het anders aangepakt. Alle kleuren zijn assig, wat er voor zorgt dat de kleur nooit te oranje of bruin op je wenkbrauwen komt. Meestal zijn je wenkbrauwen ook wat grauwer, doffer en dus assiger. Dit zorgt er voor dat echt letterlijk iedereen wel een kleur heeft die echt exact bij jouw wenkbrauwen aansluit.
Voor mij was dit dus soft brown, een assige bruine (bijna donker blonde) kleur die niet te veel van mijn wenkbrauw kleur afwijkt, waardoor ook mijn eigen kleur nog er door heen komt wanneer ik het aanbreng.

IMG_0035Het potlood heeft twee kanten. Aan de ene kant waar het potlood zich bevind en de andere kant bevat een wenkbrauw borsteltje, dit hebben de meeste wenkbrauw potloden wel, maar toch vind ik dit wel erg handig.
IMG_0036Om het potloodje ‘tevoorschijn’ te laten komen, moet je het uitdraaien. Wanneer je draait komt er langzaam een potlood verschijnen, die echt bizar dun is. De camera wilde er bijna niet op focussen, zo dun is het. En dit is, naar mijn mening, wat het product zo fantastisch maakt. Het potloodje is zo bizar dun, je kan bijna elk wenkbrauw haartje overtekenen.
Voorheen had ik vaak echt wenkbrauw potloden die je ook echt moest slijpen, waarbij ik vaak had dat als die niet net geslepen was, het potloodje al weer zo dik werd dat vooral het uiteinde (waarbij je wenkbrauw steeds dunner word) bijna niet meer netjes te tekenen was. Hierbij heb je dit echt totaal niet. Hierdoor krijg je zulke natuurlijke wenkbrauwen en kun je gewoon, als je wil, alleen maar de stukjes invullen waarbij je van nature nu eenmaal minder haartjes heb groeien. Om het zo tot een meer geheel te brengen.

IMG_0037Aan de andere kant dus het borsteltje. Ook die werkt erg fijn. De haartjes zijn dun, waarmee je goed je wenkbrauwen kan doorkammen om ze zo in model te ‘borstelen’. Wel heb ik niet vaak last van welk wenkbrauw borsteltje dan ook, dus deze vind ik niet erg bijzonder. Maar zeker niks op aan te merken.

IMG_0252Hierboven het resultaat. De foto is gemaakt met flits, zodat mijn eigen haartjes en de kleur wat beter en duidelijker naar voren komen dan zonder flits. Het is dus niet de meest charmante foto en buiten dat was deze foto om 07:00 ‘s ochtends gemaakt en was ik dus ook niet op mijn wakkerst.
Wel kun je zien dat deze kleur echt wel bij mij past en het niet te bruin is. Eerder echt een donkerblonde kleur. Wel kan ik hierbij echt mijn wenkbrauwen goed inkleuren en toch nog wat vorm in mijn wenkbrauwen creëren, want ik heb zelf niet al te veel vorm in mijn wenkbrauwen.

Zou ik dit product nog een keer kopen? Ja absoluut, maar niet gelijk zodra het op is. Ik vind de prijs toch best duur en dat weerhoud mij toch om het gelijk nog een keer te kopen. Wel is het zonder twijfel het beste product wat ik ooit voor mijn wenkbrauwen heb gehad.
Gaat het lang mee? Geen idee, ik heb het sinds eind oktober en sinds dien nog elke dag gebruikt, voorlopig is het nog niet op dus daar ben ik wel blij mee. Wel denk ik dat het niet nog drie maanden mee zal gaan. En in vergelijk met een wenkbrauw potlood van nog geen €2,00, is €28,00 toch wel een hoop geld.

Anastasia Beverley Hills Brow Wiz is te koop bij verschillende Douglas filialen of op www.douglas.nl voor €27,95

Zou jij dit wenkbrauwpotlood ooit proberen? Of ben jij al een gelukkige eigenaar van dit potlood? Laat het me weten, ik ben nieuwsgierig!

handwriting

cropped-header21.jpg

Comments

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge