Beauty Favorieten 2013 Iris,

Van links naar rechts en van boven naar beneden : Philips Visapure – Benefit Hoola brozner – Too Faced Natural Eye palette – Mac Mineralize Skinfinish Soft and Gentle – Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter pencil – EOS lipbalm Summerfruit – Micheal Kors Glam Jasmin Parfum – Purity Made Simple Face Wash – Mac Prep + Prime highlighter in Radiant Rose – Mac lipstick in  Flair for finery – Mac lipstick in Relentlessly Red – Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Brunette.
Hallo en welkom bij mijn beauty favorieten van 2013!
 
Dit is een  mix van make-up en verzorging. Er zitten een aantal budget producten bij, maar ik merk wel dat ik dit jaar voor wat ‘‘higher-end producten” ben gegaan.
2013 was voor mij een goed en een slecht jaar, maar ik ben een aantal ervaringen rijker. Het heeft me veel moeite gekost om me maar te beperken tot 13 producten, maar het is me gelukt.

Veel lees en kijkplezier!


Ik ga beginnen met make-up en daarna ga ik over naar huidverzorging. 

 

Make-up

Als eerst ga ik beginnen met mijn favoriete lipproducten. Ik ga het hebben over mijn 2 favoriete lippenstiften en mijn favoriete lipbalsem. Dit waren mijn must have producten voor mijn lippen van het afgelopen jaar. 

Mac – Flair For Finery

Limited edition gouden omhulsel
Kunnen we aub eerst stilstaan bij hoe geweldig dit limited edition omhulsel is? Deze lipstick kwam uit in een recente collectie genaamd: ”Divine Night”. Ik persoonlijk ben dol op goud en ik moest deze lipstick halen. Ik zag al vele swatches online en de kleur van deze lipstick zag er zo prachtig en uniek uit. Op de site wordt het beschreven als een koel roze/nude en het is een lustre finish. Dit is persoonlijk mijn lievelings type finish. Het glijdt makkelijk over je lippen en droogt ze niet uit. Ik kon het in Rotterdam niet vinden en gelukkig hadden ze nog een aantal over in de mac pro store in Amsterdam. Ik was zo happy ik wist gewoon zeker dat dit dé nude kleur zou zijn. 
Gotta love gold right??
Flair for finery geswatched
Dit is flair for finery geswatched op mijn super bleke huid. Ik ben zo blij, dat ik eindelijk de perfecte nude kleur heb gevonden. Het is niet te bruin en ook niet te roze! Helemaal perfect. Daarom baal ik ook heel erg, dat dit een limited edition product is, dus ik moet maar snel verder zoeken voordat deze op raakt en mij gaat verlaten..
 
Prachtige gouden verpakking!
M.A.C.  Cosmetic€20,-
M.A.C.  verkrijgbaar in verschillende Douglas filialen en Bijenkorf filialen.

Mac – Relentlessly Red

Deze lipstick kwam uit in een nieuwe retro matte collectie. Ik snap alleen niet waarom het zo heet sinds op de verpakking zelf gewoon staat dat het een matte finish is. Als je kijkt naar de rihanna collectie , dan kan je zien dat op de verpakking retro matte staat in plaats van matt. Ik wilde deze lipstick helemaal niet. Ik wilde eigenlijk de kleur ”All Fired Up.” Ik zag Sammi ( aka The Beautycrush ) de laatste tijd in een aantal video’s met de meest prachtige kleur op haar lippen. Toen ik erachter kwam welke het was, rende ik naar de M.A.C. store om er één te kopen. ( Dit is alweer 1/2 maanden geleden.) En tot op de dag van vandaag hebben ze het nog steeds niet. Ik was vandaag nog langs geweest en toen werd er me verteld dat het eind Februari beschikbaar zou zijn. Anyway ik kocht in plaats van All Fired Up, dus Relentlessly Red want dat was simpelweg de enige andere kleur die me aansprak in die collectie en WAUW wat een prachtige kleur!!
M.A.C. Relentlessly Red Matte Finish
Relentlessly Red geswatched
 
Zoals je kan zien heeft het echt een prachtige kleur. Het springt van je lippen af en het ziet er prachtig uit. Doe een beetje bb cream op, draag een bruin winged eyeliner en pop deze op je lippen en je bent good to go!! Ik heb een mega crush op deze lipstick en deze hoort wel gelukkig bij de vaste collectie. (Toch kan ik niet wachten totdat ik eindelijk All Fired Up kan bemachtigen hihi. )
 
M.A.C.  Cosmetic€18,50
M.A.C. is verkrijgbaar in verschillende Douglas filialen en Bijenkorf filialen.

EOS Lip Balm – Summerfruit

EOS Lipbalm – Summerfruit
This little guy heeft mijn leven gered. Goshhh wat een super lipbalm is dit zeg. Ik heb het in vele verschillende smaakjes en mijn persoonlijke lievelings balm is de Mint smaak, maar die heb ik weggegeven ( in een licht blauwe omhulsel). Dus laat ik mijn op één na lievelings zien. Dit is Summerfruit. Ik smeer deze sucker 2 keer per dag op. Voordat ik mijn make up op ga doen en voordat ik naar bed ga. Mijn lippen zijn altijd heerlijk zacht en het heeft ook nog een lekker smaakje! 
 
EOS kan je op verschillende sites kopen. Ik vind persoonlijk Alice & Jo het fijnst! Je kan het ook in pakketjes van 4 stuks kopen en dan heb je een schattige collectie.
 
Nu ga ik het hebben over mijn favoriete make up producten die ik op mijn gezicht aanbreng.

Mac Prolongwear Foundation ( NC20)

M.A.C. Pro longwear SPF 10 Foundation
Shade NC20
Dit is echt de meest prachtige foundation die ik ooit heb uitgeprobeerd. Het heeft een medium dekking, maar je kan het makkelijk opbouwen. Ik vind wel dat je een goede kwast nodig moet hebben, om dit op zijn mooist uit te kunnen blenden. ( Real Techniques Buffing Brush.) Ik heb een super bleke en ook nog een super gevoelige huid. Ik krijg heel makkelijk puistjes van foundations. Ik heb daarom ook moeite met merken zoals Rimmel en Loreal, omdat die meestal producten erin plaatsen die puistjes kunnen veroorzaken. Ik heb deze foundation bijna elke dag gedragen en ik heb het maar 1x opnieuw moeten kopen. Het is een investering die het zeker waard is en niet te vergeten het heeft SPF10 en dat is altijd mooi meegenomen. 
 
M.A.C.  Cosmetics €33,50
M.A.C.  is verkrijgbaar in verschillende Douglas filialen en Bijenkorf filialen.
 

Mac Prep + Prime – Radiant Rose

Standaard M.A.C. verpakking simpel en overzichtelijk!
M.A.C. Prep + Prime – Radiant Rose
De applicator
Dit product vind ik heerlijk om mee te cream highlighten. Ik plaats het het meest onder mijn ogen, omdat het een rozige ondertoon heeft en goed helpt tegen de donkere kringen onder mijn ogen. Verder plaats ik het tussen mijn wenkbrauwen in, op mijn kin en bovenop mijn lippen. Ik vind het een heel mooi effect geven. Door op het binnenste gedeelte van mijn gezicht een lichtere kleur aan te brengen geeft het een mooi dimensie in mijn gezicht. Ik wil niet dat mijn foundation té egaal is waardoor alles heel plat lijkt..

Radiant Rose geswatch
 
M.A.C. Cosmetics €20,-
M.A.C. is verkrijgbaar in verschillende Douglas filialen en Bijenkorf filialen.
 

Mac Mineralize Skinfinish – Soft and Gentle

Dit was zeker mijn meest gebruikte highlighter van 2013 en het heeft met moeite net de bodem geraakt. Ik heb het misschien zelfs langer dan een jaar gebruikt en wauw wat gaat dit product lang mee. Dit is een prachtige highlighter en op de site wordt het beschreven als verguld perzik brons. Ik ben hier 100% mee eens. Het geeft je huid een prachtig gezonde glow en het voelt heerlijk luxe aan op je gezicht. Het warmt in één klap je hele look op en het ziet er altijd prachtig uit. 

Ik breng het altijd aan op mijn (niet bestaande) jukbeenderen die ik laat doorlopen in een C vorm naar boven mijn wenkbrauwen, op het wenkbrauwbot, op mijn kin en bovenop mijn lippen. Mijn neus krijgt altijd genoeg shimmer van zichzelf, dus daar doe ik het niet op.

Soft and Gentle geswatched
M.A.C. Cosmetics €28,-
M.A.C. is verkrijgbaar in verschillende Douglas filialen en Bijenkorf filialen.

Benefit – Hoola Bronzer

 
Dit is zeker wel een ”cult favorite.” Ik denk dat praktisch iedereen wel heeft gehoord van deze bronzer sinds het in miljoenen filmpjes op youtube te zien is en honderden reviews over zijn geschreven op beautyblogs. Ik heb lang gewacht om dit product te kopen. Wat hield mij tegen mij tegen? De belachelijke prijs.. ( €33,- au..) Maar na lang te treuzelen, heb ik me toch ingegeven..

Ten eerste is de verpakking zo ongelofelijk schattig. In bamboo print en wanneer je het opendoet krijg je een klein spiegeltje een een handig contour kwastje. Ik vind dit een prima kwastje om te gebruiken en zoals op de foto te zien is, maak ik er goed gebruik van. Toen ik voor het eerst de kleur zag, dacht ik dat dit veeeels te donker zou zijn voor mijn huidskleur maar eenmaal geswatched op mijn pols zag ik hoe mooi en goed de kleur matchde met mijn huidskleur. Het is de perfecte bronzer. Niet te bruin dat het lijkt alsof je modder op je gezicht hebt gesmeerd en niet te oranje dat het lijkt alsof je overdreven heb te zitten fake tannen.

Dit product is ook geweldig om mee te contouren. Ik breng dit aan om mijzelf wat meer “bone structure” te geven. Ik heb een erg rond gezicht en totaal geen vorm. Dus ik breng dit graag aan net onder het gebied waar ik mijn blush aanbreng, op mijn neklijn, kin, boven mijn wenkbrauwen zodat ik een smaller voorhoofd kan creëren, onder mijn onderlip zodat het de illusie creëert dat ik vollere lippen heb en op de zijkanten van mijn neus om het smaller te laten lijken.
Een enorme pluspunt is ook, dat het super lang blijft zitten. Dit is echt een geweldige bronzer om te gebruiken voor dagen waar je gewoon geen tijd hebt voor eventuele touch-ups. 

Hoola geswatched
Dit is een dikke swatch die ik heb aangebracht op mijn arm. Je kan zien, dat er stiekem toch een beetje shimmer in zit maar eenmaal op je gezicht aangebracht is het helemaal mat.
 
Benefit €33,-
Benefit is verkrijgbaar in verschillende Douglas filialen.
 

Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter

Ik was al zo lang op zoek naar de perfecte nude kleurige eyepencil die ik op mijn waterlijn zou kunnen aanbrengen en dat het daar ook daadwerkelijk zou blijven. En ja hoor ik heb het eindelijk gevonden en sindsdien draag ik niks anders. De Catrice made to stay waterliner is echt super en wauw wat is het goed gepigmenteerd. Het blijft daadwerkelijk heel de dag op je waterlijn zitten, waardoor je ogen er groter en gezonder van uit gaan zien. Ik vond witte liner altijd iets te overdreven voor dagelijks gebruik, maar ik vond het effect ervan wel heel mooi en ik heb een goede tussenweg kunnen vinden.

Made to Stay Inside Eye Highlighter geswatched


Het allermooiste is de prijs! €2,89 dat is toch super.
Ik heb ondertussen dit product al drie keer gekocht, want dat is het enige nadeel het gaat niet zo lang mee. Maar omdat de prijs zo redelijk is heb ik er totaal geen problemen mee om het weer te kopen.Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pencil €2,89 
Catrice is verkrijgbaar in verschillende Douglas filialen.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Brunette

Dit is net zoals de Hoola bronzer zeker een cult favorite. Ik zag de brow wiz op elke beautyblog en youtube filmpje voorbij komen. Waarom deed iedereen toch zo enthousiast over een simpel wenkbrauwpotloodje?? Na vele maanden besloot ik toch om het ook te halen. Het is gewoon zo’n duur wenkbrauwpotloodje ik wilde niet mijn geld eraan verspillen. Maar oo wat ben ik toch blij dat ik het toch heb gekocht! Ten eerste het verpakking ziet er zo luxe en sleek uit. Zwart met rosé gouden accenten.

De Brow Wiz is een twee in één product. Aan de linkerkant krijg je een handig wenkbrauwborsteltje ( de aller fijnste die ik ooit heb gebruikt) en aan de rechterkant krijg je een verdraaibare wenkbrauwpotlood. Super handig, want dan hoef je niet heel de tijd je potloodje te slijpen. Het is zo’n fijn potloodje, super creamy en je kan je wenkbrauwen zo natuurlijk of zo strak mogelijk maken zoals jij wil. Ik ga altijd van licht naar donker. Mijn binnenste wenkbrauwhaartjes ga ik super licht overheen en naarmate ik de buitenkant van mijn wenkbrauw nader doe ik het wat donkerder en strakker. Dat vind ik persoonlijk het mooiste effect hebben.

Dit wenkbrauwpotlood heeft mijn wenkbrauwen gered! Ik deed eerst nooit wat met mijn wenkbrauwen maar nu kan ik niet de deur uit zonder dit product aangebracht te hebben. Ik vind het 10000000% de prijs waard en wanneer dit product opraakt zal ik het zeker weer kopen.

Anastasia Beverly Hills €27,95
Anastasia Beverly Hills is verkrijgbaar in verschillende Douglas filialen.

Too Faced – Natural Eye Palette

 
Ik weet dat het er niet meer zo geweldig uit ziet, maar dat laat toch weer zien dat het vaak gebruikt is hihi.

De verpakking vind ik niet heel speciaal. Ik hou meer van verpakkingen waar maar 1 egaal kleur wordt gebruikt zonder enige patroontjes etc. Maar dat is natuurlijk mijn smaak verder is heel de Natural Eye tekst op een rare manier langzaam aan het verdwijnen in een grote zwarte vlek. Beetje jammer, maar het draait natuurlijk om het product die zich binnen zit te verschuilen.

Van links naar rechts, van boven naar beneden : DAY Heaven-Velvet Revolver-Sexspresso-CLASSIC Silk Teddy-Push up-Erotica-FASHION Nude Beach-Honey Pot-Cocoa Puff
Wat meteen wel goed te zien is wat mijn lievelings oogschaduw kleuren zijn hihi. Ik gebruikte heaven elke dag als mijn highlighter onder het wenkbrauwbot, maar er komt niks meer uit.. Velvet Revolver is ook een favoriet en die vind ik super mooi om het aan te brengen in mijn crease. Silk Teddy is mijn lievelings oogschaduw ever en ik vind het super mooi om het nat aan te brengen op het gehele ooglid. En als laast vind ik Honey Pot heel mooi over het gehele ooglid en Sexspresso heel mooi om aan te brengen in mijn outer V.
 
Kleuren van links naar rechts : Cocoa Puff-Erotica-Sexpresso-Honey Pot-Push Up-Velvet Revolver- Nude Beach- Silk Teddy
DAY 

Heaven:  een mooie poeder witte highlighter om aan te brengen op het wenkbrauwbot.
Velvet Revolver: een mooie matt taupy kleur om aan te brengen in de crease.
Sexspresso: een hele mooie cacaokleurige oogschaduw om aan te brengen in de outer V of/en op je wimperlijn. 


CLASSIC 


Silk Teddy: een prachtige licht roze highlighter die heel mooi staat over het gehele ooglid.
Push up: een licht paarsige shimmer kleur die heel mooi staat op het buitenste gedeelte van je ooglid. 
Erotica: een donker paars taupy shimmer kleur die heel mooi staat op het buitenste gedeelte van je ooglid of je outer V of op je wimperlijn.


FASHION 


Nude Beach: één en al glitter ( not my favorite ).

Honey Pot: een prachtig donkergoude shimmer kleur die heel mooi staat over het gehele ooglid.
Cocoa Puff :een mooi warme chocolade bruin kleur die wederom prachtig is om aan te brengen in de outer V of/en op je wimperlijn.

Ik had dit product gekocht toen Sephora nog in Nederland was. Maar jammer genoeg kan dat niet meer..gelukkig hebben we nog vele sites zoals Asos, Beautybay en natuurlijk gewoon op de site zelf

Nu ga ik verder op een stukje huidverzorging en sluit ik het af met mijn lievelings parfummetje van het jaar!

Huidverzorging

Dit zijn mijn favoriete huidverzorging producten van 2013. Deze producten hebben mijn huid goed geholpen op het gebied van pukkeltjes en rode vlekjes.

Philips Visapure

Het begon allemaal toen ik in de juni editie had gelezen van de Vogue Nederland, dat je bij een jaar abonnement een gratis Philips Visapure opgestuurd krijgt. Ik was al van plan om mezelf te abonneren  op de Vogue en dit was alleen maar een geweldig extraatje. Na 5 maanden wachten en 5 boze emails, kwam de Visapure eindelijk in de mail. Ooo wat was ik blij!

Ten eerste ben ik dol op de verpakking. Ik vind het er sleek, luxe en vrouwelijk uitzien.
De Visapure claimed dat hij 10 keer meer effectief schoonmaakt dan met de hand en dat maar in 60 seconden! Het zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verdwijnen vanwege de fijne roterende borsteltje.

Het 360 graden roterend kopje voor het gevoelige huid

Ik ben erg lui wanneer het erom gaat met mijn make up af te halen. Het duurt altijd zolang met die verschillende gezicht reinigers, toners, etc. Maar met de Visapure ben ik letterlijk in 1 minuut helemaal schoon en fresh!

Het kopje stopt 3 x 20 sec eventjes en na 60 seconden ben je helemaal klaar!

Elke 20 seconden stopt het eventjes, zodat je de kans hebt om over te gaan naar een ander gedeelte van je gezicht. Ik doe 20 seconden mijn rechterwang tot aan de rechterhelft van mijn neus en kin, 20 seconden mijn linkerwang tot aan de linkerhelft van mijn neus en kin en dan 20 seconden mijn voorhoofd en neus. Binnen 1 minuut is alles eraf en het enige wat je moet doen is eventjes je borsteltje spoelen met wat water en het is weer zo goed als nieuw!

Ik gebruik de VisuPure 2 keer per dag. Wanneer ik net wakker ben maak ik mijn gezicht schoon, zodat alle mogelijke oliën die zijn geproduceerd en restjes van mijn nacht crème helemaal weg zijn en voor het slapen gaan om al het make up er af te halen.

Het wordt bijgeleverd met een beschermend kopje voor het roterende borsteltje.

Je kan het in twee standen gebruiken : eentje voor normaal reiniging en eentje voor een wat diepere reiniging. S’ochtends gebruik ik normale reiniging en s’avonds maak ik soms gebruik van de diepere stand maar merendeel maak ik alleen gebruik van de normale stand. Je krijgt 2 verschillende borsteltjes geleverd: 1 voor de normale huid en 1 voor de gevoelige huid. Ik persoonlijk gebruik het borsteltje voor de gevoelige huid, want het borsteltje voor de normale huid was iets te hard voor mij.

Ik vind dit een geweldig product en ik kan er echt niet meer zonder. Het heeft ervoor gezorgd, dat mijn huid altijd binnen 1 minuut helemaal schoon is, super zacht is en ik hoef niet meer te scrubben.
Ik gebruik de VisaPure in combinatie met mijn Purity Facial Cleanser, maar daar ga ik het straks over hebben.

Het is een standaard product die ik gebruik in mijn ochtend en avond routine.

Philips Visapure €159,99
Philips  is verkrijgbaar in verschillende elektronica filialen.

Purity Made Simple Face Wash

De purity Made Simple komt van het wel bekende merk Philosophy. Philosophy staat vrij goed bekend om goede producten met leuke naampjes en schattige verpakkingen ( die vaak ook nog heel lekker ruiken.)
Dit is de 240 ml flesje.

De Purity Made Simple gezichtsreiniger zag ik vaak voorbij komen op verschillende blogs. Wanneer 1 van mijn favoriete youtube Beautyguru’s Jaclynn Hill het erover had in een van haar maandelijke favorieten, besloot ik het te halen ( ici paris xl ). Ik heb de 240 ml gekocht en het gaat suuuuper lang mee.

Ik vind de verpakking van de Purity Made Simple heel cute en simpel daar hou ik van!

Op de Sephora site wordt de Purity Made Simple beschreven als : ” Een pH-balanced formule die snel al het viezigheid van make up verwijdert en tegelijkertijd je poriën intens en diep schoonmaakt. ”

Ik ben het hier 100% mee eens. Maar vooral in gebruik met de Visapure vind ik dat dit product pas tot zijn recht komt. Het zorgt ervoor dat mijn huid schoon, fijn en zacht aanvoelt en niet zo trekkerig die sommige gezichtsreinigers wel kunnen veroorzaken.

Je kan het gebruiken voor je gezicht en voor je ogen, maar ik gebruik het persoonlijk alleen voor het gezicht. In dit product bevindt zich sage, kamille en wortels. Het is gemaakt voor het droge en gevoelige huid. Het heeft wel een geur, maar dat ruik je nauwelijks en heb je totaal geen last van.

Ik kan niet meer zonder dit product en daarom is het een grote favoriet van mij in 2013!

Purity Made Simple 240 ml €18,26 ( ook verkrijgbaar in kleinere maten )
Purity Made Simple  is verkrijgbaar in verschillende ici paris filialen.

Overig

En als afsluitertje ga ik mijn lievelingsparfum van 2013 even kort met jullie bespreken
 

Micheal Kors Eau de Parfum – Glam jasmine

 

Als laatst wil ik het kort hebben over mijn lievelings parfum van 2013. Micheal Kors kwam kort geleden uit met een parfum collectie in 3 verschillende smaken: Sporty, Sexy en Glam. Ik had alledrie de geurtjes geroken en Glas was de enige die ik echt lekker vond. Ik heb de 50ml gekocht, omdat het toch een aardig prijzig productje is.

Op de site van Douglas wordt deze parfum beschreven : ”Glam Jasmine geeft alle aandacht aan de door Kors’ geliefde bloemennoot, jasmijn, terwijl warme houtnoten en sprankelende citrus op de achtergrond aanwezig zijn. De geur is, net als het fashion statement, openlijk vrouwelijk, ontworpen voor vrouwen die ervan houden om nagekeken te worden.”

Ook al ben ik er deels mee eens vind ik het meer ruiken naar het ultieme meisjes meisje. 

Ik heb nog nooit zo’n lekker geurtje gehad en ik ben er smoorverliefd op!
Het is ook nog is een Eau de Parfum, waardoor je heel de dag heerlijk ruikt.

Micheal Kors Eau de Pafum Glam Jasmine 50 ml €75,-  ( verkrijgbaar vanaf €52,- )
Micheal Kors is verkrijgbaar in verschillende parfumerie winkels.


En dit sluit af mijn favorieten van 2013 ( en mijn allereerste blogpost. )
Tips en verzoekjes zijn altijd welkom en bedankt voor het lezen!

 
cropped-header21.jpg

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge