Calvin Klein In 2 U

FullSizeRenderGuess who’s back, back again! Ja inderdaad het is echt een tijdje geleden sinds ik een artikel heb geschreven… Ik had even een pauze genomen met artikelen schrijven, omdat ik even alles weer op een rijtje moest zetten. Ik zit in mijn laatste studiejaar en ik had echt moeite om alles mooi in te kunnen plannen, dus besloot ik even de blog opzij te zetten. Vandaag ga ik het hebben over een parfum en mooi gekozen hoor Iris, sinds het moeilijk is om over een parfum te praten/schrijven maar hey zo doen we dat.

IMG_6258Wanneer het gaat over geurtjes ben ik enorm moeilijk. Ik vind het heel snel te zwaar en ik word snel misselijk van geurtjes. Zoals je misschien al weet, ben ik een enorme fan mijn Hugo Boss Ma Vie. Alleen is tie helaas opgegaan en moest ik toch echt een nieuwe parfum gaan kopen. Toen ik in Turkije was voor stage was ik altijd gek op het geurtje van mijn tante en gebruikte ik het stiekem ook altijd, dus toen mijn geliefde Ma Vie was overleden, besloot ik de Calvin Klein In 2 U te kopen.

IMG_6257Ik heb gelijk een flesje van 100ml gekocht sinds ik al weet dat het een heerlijk geurtje is en er was een actie bij de Douglas, waardoor ik dit flesje kon bemachtigen voor maar €19,60 ! Ik heb nog nooit zo’n goedkope parfum gezien/gekocht en hij ruikt echt super lekker. Ideaal dus voor dagelijks gebruik, want je voelt niet iedere keer €70,- wegvliegen.

IMG_6256Op de Douglas site wordt het geurtje zo beschreven: 

” CK IN2U staat voor vrijheid en de mogelijkheden van jongere om de wereld te ontdekken.
CK IN2U for her kan omschreven worden als fris en bloemig met een houtachtige, oriëntaalse basis. De compositie opent met frisse roze grapefruit en bergamot met een noot van aalbesblaadjes. Het interessante hart bestaat uit noten van suikerorchidee en witte cactus. De oriëntaalse basisnoot van deze Calvin Klein Eau de Toilette bestaat uit amber, rood cederhout en vanille. ”

IMG_6259Helaas ben ik er niet compleet mee eens. In het begin ruik je sterk sinaasappel en is het heel fris en daarna na een tijdje wordt het wat zoeter. Ik vind het echt een unieke geur en gewoon belachelijk lekker ruiken. Het blijft ook lang zitten en elke keer wanneer ik het op heb, vragen mensen aan mij wat voor geurtje dat is. Het is echt heel uniek en super lekker.

IMG_6260IMG_6263Ik begrijp dan ook eerlijk gezegd niet waarom dit geen gehypte parfum is. Het ruikt enorm lekker en het is spot goedkoop! Dus wanneer je in een parfumerie bent neem eventjes een kijkje bij Calvin  Klein en dan pas kan je echt begrijpen wat ik bedoel. Een parfum beschrijven is heel moeilijk. Terwijl ik ook dit artikel schrijf, zit ik constant aan mijn pols te ruiken.. en het enige wat ik kan zeggen is dat het zoet en fris is tegelijkertijd en dat het een hele vrouwelijke geur is. Het is ook een geur wat niet leeftijdsgebonden is en ik vind dat dit geurtje bij iedereen zou passen.

IMG_6261Ik vind alleen de verpakking een beetje stom. Het is niet echt mijn smaak. Het is een onhandige vorm en het is nou niet zo’n flesje dat ik met trots zou gaan showen in mijn kamer, dus dat is dan wel een klein minpuntje.

IMG_6262CONCLUSIE

En dat was alweer mijn klein artikeltje voor vandaag. Ik moet hier weer een beetje inkomen, dus sorry als ik een beetje raar schrijf. Kortom het is een heerlijk geurtje voor een schappelijk prijsje!

+ De geur

+ Blijft lang zitten

+ De prijs

+/- De verpakking

Calvin Klein In 2 U 100ml is hier te koop voor €19,60!

Bedankt voor het lezen en tot snel weer

 

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge