Catrice // Eyebrow Set

FullSizeRender-15Het is geen geheim dat ik gek ben op mijn Anastasia Brow Wiz of mijn Anastasia Dip Brow Pomade, maar helaas zijn het wel redelijk dure wenkbrauw producten en soms wil ik graag een budget wenkbrauw product kunnen gebruiken. Nou heb ik enorm veel positieve verhaaltjes gehoord over de Catrice Eyebrow Set en vandaag ga ik het uittesten en mijn mening over dit product vertellen.

FullSizeRender_3De verpakking vind ik mooi en heel simpel. Ik hou van sleek zwarte verpakkingen en dit vind ik er dan ook heel netjes uitzien. Het is lekker klein en past makkelijk in je handtas! Ook voelt het heel licht aan, dus zeker travel friendly.

FullSizeRenderIk heb high hopes voor dit product, omdat elke blogger er positief over is. Het is vooral voor mij belangrijk dat de kleur mooi assig is. Als er maar een tintje oranje/bruin in zit, dan ben ik er al heel snel klaar mee.

FullSizeRenderOp de achterkant staat uitgelegd in drie stappen hoe je je wenkbrauwen moet/kan doen met dit product. Dat vind ik fijn en zeker handig, vooral als je hier nieuw mee bent.

FullSizeRender_2Stap 1. Epileren van je wenkbrauwen met de bijgevoegde pincet. Ik hoop dat het een fijn pincetje is, want ik heb nooit genoeg aan pincetjes sinds ik ze altijd kwijtraak. Stap 2. Kammen van je wenkbrauwen in de gewenste vorm. Stap 3.  Kiezen van de kleur en het met de bijgevoegde kwast aanbrengen op je wenkbrauwen. Nou dat is simpel en direct uitgelegd. Altijd fijn.

FullSizeRender_1Het komt met een inhoud van vier gram wat nog best wel veel is, dus dit product zal denk ik wel lang mee kunnen gaan.

FullSizeRender_1Het komt met een langwerpig spiegeltje en twee verschillende kleuren wenkbrauw poeders.

FullSizeRender_4Ik ben blij dat er twee kleuren in zitten. Zo kan je de kleuren mixen tot jouw gewenste effect. Het is ook fijn dat zowel blondines en brunettes dit palette kunnen gebruiken. De lichtbruine kleur is voor blondines en de donkerbruine kleur is voor brunettes. Natuurlijk maakt het niet uit. Je kan altijd mixen en matchen. Dit concept is vooral fijn als je iemand bent die ervan houdt om je haren te verven. Zo hoef je niet elke keer een nieuw wenkbrauwpoeder te kopen. Altijd fijn!

FullSizeRender_2Wat ook zo handig is, dat deze set een uitschuifbaar laatje heeft met daarin twee kleine wenkbrauw tools. Hoe handig is dat? Zo heb je alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen te doen in 1 keer bij je!

FullSizeRender_4FullSizeRenderFullSizeRender_4Het komt met een dubbelzijdig kwast. De ene kant is een spooly en de andere kant is een wenkbrauw kwast. Laten we hopen dat ze fijn zijn.

FullSizeRender_3Jammer genoeg vind ik de spooly niet zo. Het is niet stevig genoeg en het heeft ook te weinig haartjes. Het werkt als last resort, dus als je niet anders kan maar als ik een andere spooly bij me heb dan kijk ik hier niet naar om.

FullSizeRender-16Deze kwast vind ik wel fijn! Het is smal, scherp en zacht. Het pakt prima het product op en vanwege de vorm kan je hiermee prima je wenkbrauwen bijtekenen.

FullSizeRender_3De pincet vind ik helaas niet goed. Het pakt met moeite mijn haartjes. Dit is ook zo’n product die ik alleen zou gebruiken als last resort.

FullSizeRender_2Allebei de poeders hebben een koele ondertoon, wat enorm fijn is omdat dat het meest natuurlijk staat.

FullSizeRender_1DSC02943 Dit zijn mijn wenkbrauwen untouched. Zoals je kan zien stopt en begint mijn wenkbrauw te vroeg. Ook mag het zeker wel wat dikker en wat meer vorm hebben.

DSC02975En dit zijn ze bijgetekend met de Eyebrow Set. Ik moet zeggen dat ik echt happily surprised ben. De kleuren zijn heel mooi assig en de pigmentatie is super. Wel vind ik ze een klein beetje te poederig, maar voor de prijs echt wow! Super goed! Ik heb de lichtste kleur aangebracht bij het begin van mijn wenkbrauwen en ik heb de donkere kleur aangebracht bij het einde van mijn wenkbrauwen. Echt super mooie kleurtjes.

DSC02980Ik ben zo blij dat ik eindelijk een fijne budget wenkbrauw product heb kunnen vinden. En dan komt het ook nog met schattige tooltjes erbij. Super fijn om mee te nemen op reis of om even snel in je handtas te doen. Ik ben zeker fan!

CONCLUSIE

+ Assige kleuren

+ Kleurkeuze

+ Komt met handige tools

+ De prijs

+ De verpakking

+ Verkrijgbaarheid

Dit geweldige wenkbrauwsetje is voor slechts €3,99 euro te koop bij Kruidvat. Wat een top product. Ik begrijp honderd procent de hype. Echt top!! Als je het nog niet hebt uitgetest…doe het gewoon ik beloof je dat je het geweldig gaat vinden!

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

 

cropped-header21.jpg

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge