Esprit Wishlist // November 2015

FullSizeRender-20Iedereen kent wel het merk Esprit. Ik denk gelijk aan vroeger toen ik klein was en mijn moeder mij altijd mee naar binnen sleurde om een kijkje te nemen. Regelmatig bekijk ik de webshop van Esprit en vandaag heb ik besloten om mijn winkel mandje met jullie te delen en laat ik zien hoe ik het met elkaar zou combineren. Op dit moment hebben ze echt prachtige items in de webshop staan, die echt ideaal zijn voor de wat koudere dagen.  Ben je benieuwd welke items ik allemaal in mijn winkel mandje heb gepropt? Kijk snel verder..

           KLIK OP DE AFBEELDINGEN VOOR EEN DIRECTE LINK NAAR HET ARTIKEL

e12e11Het begint steeds kouder te worden, dus ik krijg steeds meer behoefte aan lange en dikke vesten. Mezelf er heerlijk in wikkelen, terwijl ik een hete chocomel zit te drinken met slagroom. Mmmmm heerlijk! Ik werd verliefd op deze twee bouclé vesten. De kleuren bordeaux en bruin zijn ook helemaal in. Ook passen deze kleuren echt perfect bij het herfst en winterseizoen.e1e9Mantels zijn helemaal in en ik ben ook echt gek op ze, dus toen ik deze prachtige mantel van wolmix zag, moest ik het wel toevoegen aan mijn winkel mandje. De camel kleur is ook echt perfect voor dit seizoen. Het komt met een ceintuur en het is heel mooi getailleerd.Cardigans ben ik gek op. Ze vallen lekker losjes, zijn erg comfortabel en gemakkelijk aan te trekken! Het is grof geribd en het bevat heerlijk warme mohair wol. Ik kan echt niet zonder cardigans en een nude cardigan zoals deze is een echte musthave! e3e22Een herhaling in nude tinten en gebreide stoffen. Het is wel over het algemeen bekend dat ik gek ben op coltruien. Ze zijn heel chic en houden je lekker goed warm. Toen ik deze prachtige coltrui zag op de website, begon mijn hartje wat sneller te kloppen. Het is breed geribd, een recht model en het is een garenmix van wol, polyamide en alpaca. Heerlijk warm dus!
Met veel plezier zat ik verder te scrollen en toen viel mij deze prachtige dubellaagse top op. Binnen 1 seconde had ik het toegevoegd aan mijn winkel mandje. Het is lichtjes getailleerd en het heeft een subtiele laagjeseffect. De bovenste top glinstert lichtjes en het heeft een ribstructuur. De onderste top is een mooie ondoorzichtige jersey dat gemaakt is van viscose. Ik vind bij zulke topjes brede schouderbandjes altijd fijn, want dan kan ik makkelijk een BH eronder dragen. Heerlijk topje bij een cardigan of het kan ook mooi chic met een blazer. 

e10e2Natuurlijk zitten er ook grijze kledingstukken tussen en wat zijn ze toch mooi. Deze luchtige grofgebreide wikkelmantel heeft schattige franjes langs de zoom en een strikceintuur die prachtig de taille benadrukt. Het valt heel mooi losjes en het is een mix van polyacryl met wol en polyester. Heerlijk warm dus! Ideaal voor dagen wanneer je zin hebt in een zijden singlet en simpele zwarte skinnyjeans. Het warmt je hele outfit op en het geeft je outfit wat extra pit.

Hoe cute is deze poncho trui? Het is een wijd model met een schattige turtleneck. Aan de rand van de trui zijn hele mooie franjes, wat het net wat specialer maakt. Het wijd mooi uit en het is een trui die je kan combineren bij verschillende gelegenheden. Het is gemaakt van een zachte wolmix. Echt een super leuk item!

e21e20Natuurlijk is het dan ook tijd voor een basic item. Dit is een casual shirt met een all-over sportief streepdessin. Het is een recht model, wat zeer flatterend is, en het heeft een wat kortere voorpand. Het heeft driekwart mouwen met een ronde, wijde hals. Het is gemaakt van viscose met stretch, dus het zit lekker comfortabel.

Ik kon mijn ogen niet van deze super mooie jumpsuit afkrijgen. Het heeft hele mooie wijde, rechte pijpen en dat is helemaal in op dit moment. Het heeft een wijd lijfje met vleermuismouwen en een boothals. Het heeft een zijdeachtige glans en een lange rits aan de zijkant. Het is gemaakt van viscose, dus het is lekker zacht. Ik vind deze jumpsuit een perfecte voorbeeld van een kledingstuk die je heel chic kan dragen of super casual. Pak een mooie clutch erbij en nude hakken en je kunt zo naar een receptie. Of draag een grofgebreide cardigan en een paar ankleboots en zo kun je lekker modieus een dagje gaan shoppen. Een perfecte en veelzijdige kledingitem!

e15e16Dan gaan we over naar broeken. Ik heb een mini obsessie voor rechte broeken en deze twee vielen ook meteen op. De grijze broek is gecropped met wijde pijpen. De pijpen vallen redelijk losjes en het heeft een mid-waist. Normaal gesproken ben ik wat meer van de high-waisted broeken, maar voor dit item maak ik wel een uitzondering. Het is gemaakt van viscose wol en het heeft riemlussen. Ik hou daar persoonlijk van, omdat ik dan kan variëren tussen een strikje om het wat netter eruit te laten zien of een nonchalant knoopje om het wat meer casual te maken.

Deze zwarte wat kortere stretchbroek ziet er ook echt prachtig uit. Het is een high-waisted model met losjes vallende en rechte pijpen.  Het is gemaakt van een mix van viscose met elastan en polyester. Een super fijne broek om in je kledingkast te hebben. Je kunt het stylen van business to casual in 1 seconde!

                         e23

Nu is het tijd voor de accessoires. Twee items moest ik toevoegen aan mijn winkel mandje. Deze prachtige City bag is gemaakt van 100% rundersplitleer en de binnenvoering is gemaakt van 100% katoen. Het is heerlijk groot en dat vind ik super fijn, omdat ik altijd veel spullen met me meedraag. Het is rechthoekig en heeft twee korte hengels en een optionele, in lengte verstelbare, schouderriem. Ik vind het er heel luxe uitzien en ik vind de kleur van de tas ook echt prachtig. Het staat super mooi bij elke outfit en het is heel makkelijk te combineren. I love it!

Ik was al een tijdje opzoek naar de perfecte paar leren laarzen en ik heb ze eindelijk gevonden! Ze zijn gemaakt van zacht, glad leer en het is gecombineerd met suède. Het heeft een smalle en ronde neus en een hoge schacht. Ik vind ze echt zo ongelofelijk mooi en chic en ze zijn gemakkelijk te combineren. Prachtig bij een all-black outfit, maar ook bij een casual denim day!
Natuurlijk laat ik ook zien hoe ik deze items met elkaar zou combineren. Enjoy!

c11

1.


c1

2.


c9

3.


c2

4.


c7

5.


c6

6.


c5

7.


c4

8.


c3

9.

En dat was alweer mijn wishlist. Ik heb echt prachtige items gevonden op de Esprit site en ik raad je ook zeker aan om daar ook een kijkje te nemen. Prachtige items voor de wat koudere dagen. Love it!

Bedankt voor het lezen en tot snel weer

 

cropped-header21.jpg

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge