Essence // Multi-Action Volume Mascara

FullSizeRender_4Helaas ben ik erachter gekomen dat mijn geliefde Essence Lash Mania Reloaded mascara uit de collectie is en na een lange tijd van rouwen, heb ik besloten om op zoek te gaan naar een ander geliefde. Essence kwam uit met een nieuwe mascara genaamd: Multi Action Volume Mascara en vandaag ga ik uittesten of het een fijne mascara is en of het misschien zelfs mijn Lash Mania Reloaded mascara kan gaan vervangen.

FullSizeRenderDe verpakking is niet veel bijzonders. Het is simpel zwart met een soort pop art lettertype. Ik vind het leuk en simpel.

FullSizeRender_2Essence zegt dat het een mascara is voor extra volume, lengte en perfecte separatie. Nou dat klinkt ideaal toch?

FullSizeRender_1FullSizeRenderDit is eigenlijk een borsteltje waar ik normaal gesproken niet veel van hou. Ze zijn vaak hard en zorgen niet echt voor volume. Ook vind ik de puntjes te kort, waardoor ik bang ben dat het niet geweldig mijn wimpers gaat kunnen separeren…

IMG_7304Nou dat was een dikke fail. Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers compleet aan elkaar geplakt. Wel heeft het mijn wimpers mooi verlengd..Ik was dus dan ook niet in het begin erg positief over deze mascara. Ik bleef het toch gebruiken, omdat ik het goed wilde uittesten en ik merkte dat dit zo’n mascara is dat naarmate je het gebruikt, het veel mooier zijn werk doet. En nu gebruik ik deze mascara elke dag. Het is heel goed in het verlengen van mijn wimpers maar op het gebied van volume is het niet echt boeiend helaas.

CONCLUSIE

Het is zo’n mascara dat naarmate je het gebruikt hoe beter die is. In het begin laat het je wimpers enorm klonteren en ik hou daar niet van, maar na een paar keer gebruiken gebeurde dat niet meer en maakte het mijn wimpers aardig lang. Op het gebied van volume is het niet echt geweldig.

+ Verlengt mooi je wimpers

+ Laat je wimpers klonteren in het begin

+ Geeft weinig volume

+ De prijs

De Essence Multi-Action Volume Mascara is bij de kruidvat te koop voor €2,59

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge