Flormar // Terracotta Blush On

FullSizeRender_4Hallo allemaal en welkom bij een nieuwe werkweek. Vandaag ga ik de Flormar Terracotta Blush-Ons reviewen in de kleuren #41 Romantic Salmon en #46 Touch Of Apricot.

FullSizeRenderAls eerst vind ik de verpakkingen mooi en niet mooi tegelijkertijd. Don’t know what that means..ik had het mooier gevonden als je de producten niet kon zien, maar van de ene kant is het weer juist fijn dat je kan zien met welke product je te maken hebt.

FullSizeRender_1Je krijgt ook een hele kleine spiegel, maar ik vind het eerlijk gezegd super onhandig omdat het echt te klein is. Als je echt desperate bent voor een spiegel, dan kan het wel goed van pas komen.

FullSizeRender_3Ik heb het gekocht in twee verschillende kleuren. #41 Romantic Salmon en #46 Touch Of Apricot.  Romantic Salmon leek mij een hele mooie rozige highlighter en Touch of Apricot een hele mooie radiant blush. Je krijgt trouwens enorm veel inhoud maar liefst 9gram! Het zal dus niet zo snel opgaan.

FullSizeRender_3FullSizeRender_4FullSizeRenderDSC01132Zoals je kan zien, kan Romantic Salmon een hele mooie pinky highlighter zijn als je het lichtjes aanbrengt en een koele rozige radiant blush zijn als je het wat dikker aanbrengt. Ik zal het persoonlijk alleen als highlighter gebruiken, omdat ik niet zo erg hou van koele blushes.

FullSizeRender_2FullSizeRender_1FullSizeRender-17DSC01138Zoals je kan zien is Touch Of Apricot alleen te gebruiken als een highlighting blush. Ik zal het persoonlijk alleen lichtjes aanbrengen om mijn look wat meer op te warmen. Ik vind de laatste tijd highlighting blushes echt super mooi en vooral prachtig voor in de zomer!

FullSizeRender_2CONCLUSIE

Ik ben zeer tevreden over deze TerraCotta blushes. Ze brengen fijn aan, zijn super goed gepigmenteerd en je krijgt veel inhoud! Zeker een aanrader.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer.

 

cropped-header21.jpg

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge