Get Ready With Me / First Impression // New York Shoplog

FullSizeRender-2Hoi allemaal en welkom bij een nieuw video! Vandaag ga ik een Get Ready With Me doen in combinatie met een First Impressions video. Ik ga namelijk veel producten uittesten, die je voorbij hebt zien komen in mijn New York shoplog. Ik laat het effect op mijn huid zien en ik laat mijn mening over de producten weten. Veel kijkplezier

Vergeet je niet gratis te abonneren op mijn kanaal & een duimpje omhoog te doen!

Klik hier voor de video

———————————————————————————————

↬ C O N T A C T ↫

→ info@beautygurusnl.com

↬ S O C I A A L M E D I A ↫

B L O G LO V I N’
F A C E B O O K
I N S T A G R A M
P I N T E R E S T
→S N A P C H A T: irisesin
T U M B L R
T W I T T E R

Bedankt voor het kijken en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge