Kendall Jenner x Estée Lauder // Restless

FullSizeRender-26Ik denk dat je het al overal op social media hebt voorbij zien komen. Kendall Jenner heeft in samenwerking met Estée Lauder een Lipstick uitgebracht genaamd Restless. Ik ben persoonlijk een grote fan van Kendall Jenner en ik vind haar make-up er altijd prachtig uitzien, dus toen dit uit kwam wist ik dat ik het meteen moest hebben. De vraag is of de lipstick wel al dat hype en geld waard is, dus ik ben benieuwd!

Screen Shot 2015-07-15 at 21.14.24Op de officiële site van Estée Lauder staat dat het een poppy fel oranje rode kleur is en volledig mat. Ik denk dat ze met poppy bedoelen dat het zegmaar van je gezicht ”popt” ofzo i don’t know..het is dus een Limited Edition kleur en het heet Restless. Ik vind dat trouwens wel een hele mooie en toepasselijke naam. Ik ben benieuwd of Kendall dat zelf heeft verzonnen. Hoe pretty staat trouwens de lipstick bij haar op de foto? Toen ik deze foto zag, was ik ook echt meteen verkocht.

FullSizeRender_2A special shoutout naar mijn homegirl Kelly, want zonder haar heb ik deze prachtige lipstick niet kunnen bemachtigen. Thanks girl!

FullSizeRenderZoals je kan zien komt het in een super mooi doosje en dan staat in dezelfde kleur als de lipstick kleur Kendall Jenner haar handtekening. Hoe pretty is dit? Echt kwijlen. Alleen ik haat doosjes zo erg. Ze nemen alleen maar ruimte in, maar ik vind ze altijd te mooi om weg te gooien..

FullSizeRender_1Verder is dit de eerste matte lipstick van Estee Lauder. Er staat ook Pure Color Envy Matte.

FullSizeRenderWat mij meteen opviel was, dat de verpakking van de lipstick zelf ook matte is. Dit is namelijk normaal gesproken bij de Pure Envy lipsticks glanzend. Ik vind het persoonlijk heel erg mooi en chic staan, maar natuurlijk kan het wel wat makkelijker vies worden.

FullSizeRender_1Wat super leuk is dat het een magneetje heeft. Het dopje van de lipstick klikt dicht. Ik vind dat echt super leuk en dat maakt de lipstick net wat meer extra luxe.

FullSizeRender_4Hoe prachtig is deze lipstick right? Ik zat echt eventjes een paar minuten alleen maar te staren en te kwijlen. Het ziet er gewoon zo mooi en zo luxe uit!

FullSizeRender_1Dit vind ik ook echt super leuk. Op het dopje van de lipstick staat ook Kendall Jenner haar handtekening. Hoe mooi is dit you guys!!

FullSizeRender_3Het is de Pure Color Envy Matte Lipstick in de kleur #340 Restless. ( Limited Edition )

FullSizeRender_2FullSizeRender_2FullSizeRender_4Zoals je kan zien heeft Estée Lauder toch stiekem zijn naam in de lipstick gezet. Normaal gesproken staat het namelijk altijd ook op het dopje van de lipstick.

FullSizeRenderOké nou genoeg over hoe mooi het allemaal lijkt te zijn. Nu eindelijk even over hoe de kleur en de lipstick is!

FullSizeRender_3Zoals je kan zien is het inderdaad een POP IN YOUR FACE kinda kleur. EN I LOVE IT.

IMG_4479Het is een vuur rood oranje kleur en het geeft praktisch licht. Trust me..wanneer je deze lipstick draagt, weten mensen heel zeker dat jij lippen hebt..

IMG_4480De kleur is echt prachtig en ik lees op heel veel blogs dat dit een dupe is van MAC Lady Danger. Ik persoonlijk heb Lady Danger niet, maar als dat inderdaad zo is dan zou ik eerder voor Lady Danger gaan sinds het €13,- goedkoper is en makkelijk is te verkrijgen. Het is zeker een matte lipstick, maar ik vind het echt heel fijn aanvoelen op mijn lippen en de kleur vervaagd zeker niet wanneer je een soepje zit te eten of iets gaat drinken. Hoe het is bij bijvoorbeeld een echte vette maaltijd, dat weet ik helaas op dit moment niet.

CONCLUSIE

Ik vind het echt een prachtige lipstick. De kleur is mooi, het blijft goed zitten en ondanks dat het een matte lipstick is, voelt het super fijn aan op de lippen! Ik ben er echt verliefd op en ik zal deze kleur enorm vaak dragen deze zomer. Jammer dat het Limited Edition is..

De Estee Lauder lipstick in de kleur Restless is op dit moment hier te koop en het kost €32,-

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    Jaaa, ik heb um ook snel besteld toen ik die weer op voorraad zag. Echt een aanrader voor iedereen! (Poppy is trouwens een bloem, ik denk dat de naam daar vandaan komt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge