Lime Crime // Cashmere

FullSizeRender-10De laatste tijd worden er niet echt veel positieve verhalen verteld over Lime Crime. Alleen ik wilde al heel lang de Lime Crime Velvetines uitproberen en dan vooral in de kleur Cashmere. Ik zag het overal op instagram voorbijkomen en in video’s…ik moest het gewoon hebben! Toen ik in New York was en de Urban Outfitters in liep, hadden ze gewoon Lime Crime in alle kleuren! En toen ik Cashmere zag, pakte ik het meteen zonder na te denken. Yes Finally!

IMG_9488Als eerst vind ik de verpakking echt prachtig en luxe. Zoals bij bijvoorbeeld M.A.C. komt het in een doosje. Het is rood met allemaal rozen erop en dan staat er in sierlijke letters: Lime Crime Velvetines.

IMG_9497Lime Crime Velvetines zijn liquid lipsticks.

IMG_9499IMG_9495Op de achterkant staan alle ingrediënten en het heeft een inhoud van 2,6ml. De achterkant kleur varieert per kleur lipstick.

IMG_9496Wat ook een schattig detail is dat er staat dat het Make-up is voor Unicorns. Gotta love that! Who doesn’t love unicorns?

IMG_9494Op de bovenkant van de doos staat welke kleur lipstick het is en ook in de kleur van de lipstick.

IMG_9498En dan nu over de liquid lipstick zelf. Het ziet er precies uit zoals elk ander liquid lipstick. Het is een lipstick in een lipglossvorm. Het heeft een glazen omhulsel met een prachtig dopje. Wederom met rozen erop en met sierlijke letters: Lime Crime. Super pretty!

IMG_9489IMG_9490Het heeft een dunne sponsapplicator wat ik persoonlijk super fijn vind. Zo kan ik het product preciezer aanbrengen en egaal.

IMG_9493Op de bodem staat ook de kleur van de lipstick.

DSC04642En dan de kleur zelf. Als eerst moet ik erbij vermelden dat deze swatch is gemaakt met maar 1 veeg! Het is enorm goed gepigmeteerd en het droogt matte op. Cashmere is een prachtgie assige nude kleur. Het is een mix van een grijze en een bruine ondertoon. Het is echt een unieke kleur en ik ben er verliefd op!

Het voelt zoals elk ander liquid lipstick aan op mijn lippen. Ik persoonlijk heb totaal geen problemen met matte lip producten en dus ook niet met deze. Ook de applicatie is super zacht en het droogt heel mooi matte op.

CONCLUSIE

Ik ben verliefd op deze Velvetine. Ik snap precies waarom dit product zo beroemd is. Het is een prachtige kleur, het heeft een fijne substantie, blijft enorm goed op je lippen zitten en de verpakking is echt prachtig. Ik ben 100% tevreden met product en ik hoop echt dat ik hiervan een dupe kan vinden, sinds het een redelijk duur product is.

De Lime Crime Velvetine Lipstick in Cashmere is hier te koop voor €18,38

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge