Lookbook Turkije 2015

FullSizeRender-2Hoi allemaal en welkom bij een nieuw video! Vandaag laat ik zien welke outfits ik allemaal heb gedragen op mijn vakantie in Turkije. Veel kijkplezier

Vergeet je niet gratis te abonneren op mijn kanaal & een duimpje omhoog te doen!

Klik hier voor de video

↬ C O N T A C T ↫

→ info@beautygurusnl.com

↬ S O C I A A L M E D I A ↫

B L O G LO V I N’
F A C E B O O K
I N S T A G R A M
P I N T E R E S T
→S N A P C H A T: irisesin
T U M B L R
T W I T T E R

Bedankt voor het kijken en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    Hi, easy recipes! The but/vrtoliee oil is in the recipe primarily to add flavor. For me that means extra virgin olive oil if I'm going for oil – but it's all a matter of personal taste. If the oil you want to use has good flavor, by all means use it in the recipe. Thanks for stopping by!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge