M.A.C. – Please me

 
Ik heb al een redelijk aantal M.A.C. lipsticks, maar ik merkte dat ik eigenlijk heel veel felle kleuren had en weinig nude kleuren. Dus ik besloot te gaan naar M.A.C. en op zoek te gaan naar een mooie alledaagse lip kleur die fijn aanvoelt en er redelijk neutraal uitziet. Ik swatchde toen deze pareltje in de winkel en wist ik al meteen dat dit the one zou zijn. Vandaag ga ik aan jou vertellen hoe dit product mij heeft bevallen..

Zoals je kan zien hoort deze lipstift bij de matte lijn. M.A.C. heeft verschillende finishes bij lipsticks. Voor zover ik het weet heb je matte, retro matte, satin, cremesheen, lustre, amplified, glaze en frost. Ik heb vaker ervaring gehad met de M.A.C. matte lipsticks en ik moet toegeven, dat die na een tijdje niet heel fijn aanvoelen. Ze drogen mijn lippen enorm uit en wanneer ik mijn lipkleur probeer te bijwerken, wordt het alleen maar erger. 
 
Maar ik merkte, dat toen ik deze kleur swatchde het heel ander aanvoelde. Het voelde veel zachter aan, dus ik gaf het een kans. Eenmaal op mijn lippen geswatcht was ik zeer gelukkig verrast! Het voelt veel fijner aan dan al die andere M.A.C. matte lippenstiften. Ook na een lange schooldag voelen mijn lippen nog steeds zacht en fijn aan. 
M. A. C – Please Me
Het is een soort nude roze kleur. Ik vind het zo’n my lips but better kleur. Het is super fijn gepigmenteerd en dekt in één keer volledig je lippen. Het is een prachtige kleur voor alledaags gebruik, maar ook heel fijn bij een smokey eye look! Ik vind dit een super fijne kleur om te dragen op school, want het laat mij er toch wat levendiger uitzien en het blijft lang zitten. 
M. A. C – Please Me in natuurlijk daglicht
M. A. C – Please Me in fel zonlicht
M.A.C. – Please Me in fel zonlicht
M.A.C. – Please Me
Enige nadeel die ik over deze lipkleur kan vertellen is, dat het wel een beetje de lijntjes van je lippen benadrukt. Ik heb er persoonlijk geen last van, maar ik snap het wel als andere mensen daar niet erg veel van houden…
 
Conclusie

 

Dit is zeker één van mijn meest favoriete M.A.C. lipstift en één van mijn meest favoriete nude lipstift kleur. Het is enorm fijn gepigmenteerd en het voelt super fijn aan op de lippen. Het is ook zeker de prijs waard en zoals elk M.A.C. lipstift ruikt het heerlijk naar vanille!!
 
+ De kleur
+ De pigmentatie
+ De geur
+ Blijft goed zitten
+ Voelt fijn aan op de lippen
 
– Benadrukt de lijnen op je lippen.
 
M.A.C. – Please Me €18,50 
M.A.C.  is verkrijgbaar in verschillende Douglas en Bijenkorf filialen
 
Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
 
 
 
 
cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge