M.A.C. // Strobe Cream

FullSizeRenderHoi allemaal! Zoals je weet ben ik naar New York geweest en ik heb aardig wat dingetjes gekocht. Vandaag ga ik het hebben over M.A.C. Strobe Cream. Ik heb hier veel veelbelovende verhalen over gehoord, dus ik moest het wel aanschaffen. Ben je benieuwd of dit product de hype waard is? Lees dan snel verder.

Ik heb een travel size gekocht, omdat ik niet zeker wist of ik dit wel een fijn product zou gaan vinden. So let’s put this to the test!

IMG_8820Wat vindt M.A.C. eigenlijk van dit product?

”De ultieme, snelle oplossing voor je huid! Super werkzame formule met krachtige plantenextracten die de huid verkwikt, ontstresst, hydrateert, verfrist en een doffe, vale en vermoeide huid een nieuwe boost geeft met een vitamineshot en een grote dosis groene thee. Laat de huid stralen dankzij regenboogkleurige deeltjes en antioxidanten. Creëert een prachtig effect op de huid in alle soorten licht, zowel zonlicht als spotlights.”

IMG_8818De verpakking van de travel size is een simpele tube. Het heeft een inhoud van 30ml, dus het gaat wel een tijdje mee. Ik dacht dat een highlighting primer was, maar nu ik lees wat er op de M.A.C. site staat, had ik het waarschijnlijk verkeerd. Het is dus blijkbaar een moisturizer die mijn huid gaat laten stralen..nou ik ben benieuwd!

IMG_8815IMG_8817IMG_8816IMG_8814Op het eerste gezicht leek het op een simpele witte crème. Alleen wanneer je heel goed kijkt, zie je een parelmoerachtige glans.

IMG_8812Helaas is het niet goed te zien op de foto, maar het heeft een mooie glans en het voelt heel hydraterend aan. Fris en heerlijk vochtig. Ideaal voor waneer je huid een opfrisser nodig heeft.

IMG_8813Het laat een hele subtiele glans achter. Ik vind niet dat het mijn huid laat stralen, maar ik vind wel dat het mijn huid heerlijk laat hydrateren. Het is zeker een fijne moisturzer en ik heb dan ook totaal geen spijt dat ik het heb aangeschaft. Helaas zie je niet veel van die prachtige parelmoerglans, maar je huid voelt wel heerlijk gehydrateerd aan!

IMG_8819

CONCLUSIE

Ik vind het een fijn product. Ik zal het dan ook met veel plezier gebruiken als moisturizer voor mijn make-up. Vind ik het de hype waard? Ja en nee. Het is een fijn product, maar super geweldig is het ook weer niet. Zou ik het opnieuw kopen? Ja dat zeker.

M.A.C. Strobe Cream is hier te koop vanaf € 10,-

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

 

 

 

cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    Spot on with thgis write-up, I absolutely believe this amazing
    site needs a great deal more attention. I’ll probably be back
    again to read through more, thanks for the info!
    site onlangs geplaatst…siteMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge