M.A.C. // Whirl Lipstick

FullSizeRender-26Iedereen kent Whirl lipliner. Het is de o zo beroemde lipkleur van Kylie Jenner. Zelf heb ik ook Whirl lipliner, alleen is het toch een extra gedoe om met een lipliner je lippen in te kleuren. Toen ik hoorde dat M.A.C. dan ook uitkwam met een lipstick versie van Whirl, moest ik het meteen halen. Is het fijner dan Whirl lipliner? Is het wel dezelfde kleur als de Whirl lipliner? Lees snel verder..

IMG_8846 Nou de verpakking is natuurlijk zoals elk ander lipstick van M.A.C. niks bijzonders. Simpel en zwart.

IMG_8845 IMG_8841IMG_8838IMG_8844Het is een matte finish. Dat vind ik super fijn, want ik ben echt gek op matte lipsticks. Ik draag eigenlijk altijd alleen maar matte lipsticks.

IMG_8843Ik geef toe dat ik deze lipstick al een aantal keren heb gebruikt. Ik kon gewoon niet wachten..ik moest het uitproberen en ik ben echt gek op deze kleur.

IMG_8842IMG_8839

CONCLUSIE

Dit is mijn nieuwe lievelings dagelijkse lipstick. Het is zo’n Iris kleur. Het is ook een exacte kopie van de Whirl lipliner. Het is mooi donker niet te roze en mooi bruin. Het is zo perfect. Ik ben dan ook super blij dat M.A.C. hiervan een lipstick heeft uitgebracht. Het is veel fijner en makkelijker te gebruiken.Velvet Teddy was mijn lievelings dagelijkse lipkleur, maar ik vond het toch ietsjes te licht. Whirl is echt de perfecte combo. Het kan niet mooier dan dit. I LOVE IT. Het voelt ook heerlijk fijn aan op de lippen. Ah ik ben zo verliefd. Geweldige kleur!

M.A.C. Whirl lipstick is hier te koop voor €19,50.

Bedankt voor het lezen en ik wens je een fijn weekend!!!

cropped-header21.jpg

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge