MAC – So Chaud

FullSizeRender-26

Ookal zijn we al richting de winter, ben ik nog steeds bezig met felle lipstick kleuren. Natuurlijk draait het nu volledig om de donkere kleurtjes, maar toch vind ik dat een mooie oranje kleurige lipstick nog steeds mooi past bij de wat koudere seizoenen. Ik heb al een tijdje geleden een blogpost geschreven over Orange Lips en vandaag ga ik een mooi voorbeeld geven van een prachtige oranje lipkleur.

 

DSC08278

DSC08300

De lipstick heet So Chaud. Weet iemand trouwens hoe je dit moet uitspreken? Het lijkt me Frans, maar ik kan er ook volledig naast liggen. Ik was gewoon weer eventjes aan het rondsnuffelen in de MAC winkel en zoals altijd, begin ik wat lipsticks te swatchen van de matte collectie. Ik hou namelijk het allermeest van matte lipsticks. Na vele mooie lipsticks te swatchen, sprong deze echt boven ze allemaal uit. Het was echt de meest prachtige en perfecte rood oranje lipstick ever en ik moest het ook natuurlijk meteen hebben.

DSC08298

Omdat het weer de laatste tijd zo ongelofelijk grauw is, komt de kleur van de lipstick zeker op deze foto’s niet mooi tot zijn recht, dus heb ik toch even een flits foto erbij geplaatst, zodat je kan zien hoe mooi oranje het is. Normaal ben ik totaal niet van de flits foto’s, maar het licht was zo slecht dat ik toch het even op zo’n manier heb moeten doen.

DSC08316

DSC08315

Zoals je kan zien echt de perfecte oranje lipstick.

DSC08216

Het lijkt zelfs een beetje alsof het licht geeft en het fleurt in een keer je look op. Elke keer wanneer ik met deze lipstick loop krijg ik complimentjes.

Het blijft ook heel mooi zitten en het voelt ondanks dat het matt is enorm fijn aan op de lippen.

Simpel weg MAC – So Chaud…I LOVE YOU!

DSC08218

MAC So Chaud kost 19 euro en is te koop bij verschillende douglas en bijenkorf filialen.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge