One Week In New York

FullSizeRender-5Hoi allemaal en welkom bij weer een nieuw video! Vandaag laat ik dan eindelijk kort mijn trip zien in New York en Boston. Ik ben voor mijn minor naar Boston en New York gegaan. Mijn tripje duurde een week en ik heb enorm veel mogen meemaken en zien in maar zeven dagen! Veel kijkplezier. p.s. Sorry voor shaky beelden..ik moet ook nooit filmen en lopen tegelijk..i’m sorry.

Vergeet je niet gratis te abonneren op mijn kanaal & een duimpje omhoog te doen!

Klik hier voor de video

———————————————————————————————

↬ C O N T A C T ↫

→ info@beautygurusnl.com

↬ S O C I A A L M E D I A ↫

B L O G LO V I N’
F A C E B O O K
I N S T A G R A M
P I N T E R E S T
→S N A P C H A T: irisesin
T U M B L R
T W I T T E R

Bedankt voor het kijken en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge