Bioderma // Micellair Water

FullSizeRender-51Hoi allemaal en welkom bij een nieuwe werkweek! Ik doe misschien enthousiast, maar diep van binnen zit ik te huilen. Het is op dit moment, dat ik dit schrijf, zondag avond en ik heb nu al het gevoel alsof ik kan gaan janken. Natuuuuurlijk wens ik je een hele fijne vrije koningsdag! Ik wou dat ik vrij had vandaag..*begint weer te huilen*. Ik was het serieus vergeten dat het morgen koningsdag is, omdat natuurlijk hier in Turkije zoiets totaal niet aan de hand is op dit moment. Sawry! Anywayyy ik ga vandaag een artikeltje schrijven over dit zeer gehypte product…Bioderma. Hier in Turkije kan je het in elke apotheek kopen en toen ik het ook zag, dacht ik hey let’s test this one out! Dus vandaag ga ik vertellen of dit product daadwerkelijk de hype waard is.

Als je Bioderma niet kent, het is ook zo’n micellair water product. Knap gezegd Iris echt super duidelijk! . Micellair water verwijdert vettige lipstick, kleverige oogschaduw en andere make-up die bij reiniging met kraanwater gewoon blijft zitten.  Nou simpel gezegd, je zou genoeg horen te hebben aan alleen dit product om je make-up mee af te halen.

DSC00367 Iedereen heeft het over Bioderma. Nou ik ben benieuwd of het daadwerkelijk de hype waard is. Het is namelijk duurder dan andere micellair waters en ik vind de micellair water van Garnier eigenlijk wel prima.

DSC00370 Ze claimen dat het op een zachte manier al je make-up eraf haalt.

Laat ik het zo zeggen: het is ideaal voor het afhalen van je gigantische laag make-up als EERSTE stap. Ik haal hiermee zoveel mogelijk mijn make-up eraf, daarna gebruik ik nog een milde reiniger en rond ik het af met een toner. Echt een super heerlijk product. Is het nou zooooveeel beter dan andere micellair waters zoals die van Garnier? Nee. Als je bereid bent om €18 euro te betalen voor micellair water dan zeg ik doen, want het werkt wel en het is net wat beter dan die van Garnier. Je hebt net wat minder nodig. Maar de micellair water van Garnier is wel een goeie dupeen die kost maar €6,50 en kan je gewoon kopen bij de Kruidvat.

CONCLUSIE

+ Fijn om het meeste van je make-up eraf te halen

+/- Prijs

– Haalt niet AL je make-up eraf

– Moeilijk te verkrijgen

Bedankt voor het lezen en wens je een hele fijne koningsdag!

cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn extra
    bucks every month because you’ve got high quality content.

    If you want to know how to make extra money, search for: Ercannou’s essential adsense alternative
    BestHarris onlangs geplaatst…BestHarrisMy Profile

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge