Review: Eos Lipbalms

 
 
Eos lipbalm. Elk persoon die ook maar een beetje geïnteresseerd is in beauty producten, kent dit product. Helaas is het moeilijk te verkrijgen in Nederland, namelijk alleen op de website van Alice en Jo.

Persoonlijk houd ik niet zo veel van verzendkosten en vind ik dit altijd zonde van mijn geld. Aangezien je bij Alice en Jo verzendkosten moet betalen, kost dit mij €5,20 verzendkosten. Hiervoor zou ik een extra eos lipbalm kunnen hebben. Hierdoor stop ik ze steeds in mijn winkelmandje en koop ik ze uiteindelijk niet.
Ik bedacht mij dat, aangezien het product razend populair is in Amerika, ze het ongetwijfeld op ebay.com verkopen. Dit ging ik dan ook doen. Tot mijn verbazing vielen de prijzen hier ook best tegen. Je zat al snel aan de €7,00 verzendkosten, omdat het helemaal vanuit Amerika moest worden verzonden.
Hierdoor had het geen nut om er maar ééntje te kopen, want dat kostte me dan zo’n €10. Tot ik tegen een verpakking van eos lipbalms aanliep waar er vijf in zaten. Bij deze was ik zo’n €10 goedkoper uit dan bij Alice en Jo en het waren de smaken die ik ook het liefst wilde hebben.
Het eerste wat ik doe als ik iets via ebay.com bestel, is kijken naar de positieve feedback en hoeveel producten hij al verkocht heeft. Als dit goed zit, dan durf ik het te bestellen.
Deze eos lipbalms kostte me zo’n €21. Dit is best wel veel geld, maar je hebt er daar wel vijf voor. Dat is zo’n €4,20 per stuk. Terwijl ze bij Alice en Jo€5,25 per stuk kosten. Het is dan dus een euro per lipbalm goedkoper. Als ik die vijf besteld had bij Alice en Jo was ik €26 kwijt aan de lipbalms + verzendkosten, dan kom ik uit op €31,20. Uiteindelijk was dit dus een stuk goedkoper.
De link van de website vind je onder aan dit bericht.
Nu verder naar informatie over het product. 
 
Buiten of het product goed is ja of nee, kijk even naar HOE schattig het is!! Ik ben iemand die heel erg gevoelig is voor dit soort omhulsels en ik wil ze dan ook gelijk allemaal. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben en dit is dan ook de rede dat dit product zo razend populair is.
Want als je aan me vraagt, is dit de beste lipbalm die je ooit heb geprobeerd is mijn antwoord, nee. Ik heb betere producten gehad die mijn lippen beter verzorgde en die langer bleven zitten.
Ik vind namelijk wel dat dit product best wel snel intrekt, maar misschien zegt dat ook wel iets over de droogte van mijn lippen.

 

 

Dit zijn de vijf kleuren die in het pakketje zaten. paars: Passion Fruit, groen: Honeysuckle Honeydrew, rood: Summer Fruit, roze:Strawberry Sorbet, blauw: Sweet mint.
Passion fruit
Toen ik wat meer informatie wilde opzoeken over dit product, kwam ik tot de verbazing dat, zowel op de officiële site als de site van Alice en Jo, dit product niet terug te vinden is.
Dit komt omdat deze smaak alleen te verkrijgen is in een pakketje. Je kunt deze dus niet los kopen.
Persoonlijk vind ik deze geur niet erg lekker.
 
 
 
Honeysuckle Honeydrew
Deze lipbalm zou naar honing moeten ruiken, naar mijn mening doet deze dat niet. Het doet me denken aan die kauwgom ballen die naar watermeloen moesten smaken. Daar ruikt deze  een beetje naar.
Verder is het een hele frisse geur en het leuke aan deze lipbalms is dat je de geur ook echt proeft. Elke lipbalm ‘proeft’ anders. 
Dit vind ik een lipbalm die lekker fris ruikt, heerlijk voor in de zomer.
 
Summer Fruit
Op de officiële site van eos lipbalm staat er beschreven: “Treat your lips to an all-natural lip balm that’s bursting with moisture and the refreshing flavors of strawberry, blueberry and peach”. Dat is ook echt wat ik ruik/proef. Je ruikt echt de smaak van aardbei en van perzik. Ik denk dat dit hele overheersende geuren zijn. Maar het verklaart wel de naam “Summer Fruit”.
Ook deze lipbalm lijkt me dan heerlijk voor in de zomer, lekker fruitig.
 

 

Strawberry Sorbet
Een en al aardbei is waar deze lipbalm naar ruikt en dan zoals de naam beschrijft, niet naar verse aardbei, maar naar een aardbeien sorbet. Persoonlijk doet het mij denken aan een aardbeien milkshake. Het verschil tussen een sorbet en een milkshake, is dat de sorbet geen melk bevat. Het is dus echt gepureerd, bevroren fruit.
De naam past dan dus ook beter bij een sorbet, omdat het echt puur aardbei is dan bij een milkshake. Alleen ben ik zelf niet echt bekend met sorbets, vandaar dat ik het echt naar een milkshake vind ruiken.
 
Sweet Mint
Last but zeker not least. Deze lipbalm die tintelt op je lippen.
Ik snap waarom hij sweet mint heet. Hij ruikt heel sterk en mintachtig en heerlijk fris. Tegelijkertijd tintelt het op je lippen, maar niet op een vervelende manier vind ik. Dit lijkt me heerlijk in de winterdagen met een muts en handschoenen op en dan die frisse lipbalm op je lippen. Ik zie het al helemaal voor me. Ik denk dan ook dat in deze tijd, dit ook zeker mijn favoriet is.
 
Alle lippenbalsems van eos zijn 100% natuurlijk en 95% ecologisch. Ze bevatten geen petrolatum, parabenen, ftalaten of gluten.
Het bevat vitamine E, shea butter en jojoba olie.
De inhoud van de lipbalms bedraagd 7 gram.
Alle lipbalms brengen transparant aan en zitten in een recyclebare verpakking.
 

 

Conclusie
 
+ De verpakking
+ 100% natuurlijke producten
+ De geuren
+ Het balletje waarmee je het op je lippen aanbrengt
+ Best veel inhoud

 

– Minder hydraterend dan ik dacht
– Slecht verkrijgbaar in Nederland
 
Klik hier voor de link op ebay.com waar ik de lipbalms besteld heb.
 
Heb jij al een paar lipbalms in je bezit? Of ben je, na het lezen van dit artikel ze van plan om te kopen (of juist niet),  laat dan vooral een reactie achter!
 
 
 
 
 
cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    De EOS lipbalms zijn te koop bij BOQZ in Eindhoven (waar ik die dus ook heb gekocht). Ze verkopen ze ook online voor €6,25 bij BigGreenSmile.nl en dan betaal je €4,50 verzendkosten. Er zijn dus wel mogelijkheden, maar ze zijn inderdaad lastig te vinden. Ik heb de Pomegranate Raspberry en ben er tevreden over. Ik houd van de verpakking, opvallend roze en eens wat anders dan een gewone stick. De geur is lekker en hij maakt mijn lippen zacht.

    • says

      Wat leuk om te lezen dat er ook andere mogelijkheden zijn, die wij nog niet wisten! Het liefst wil ik ze allemaal, want wat zien ze er schattig uit he!! Dankjewel voor je reactie!

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge