The Balm // No Money, No Honey

FullSizeRenderIedereen kent wel Nikkietutorials en als je haar niet kent, dan moet je haar echt per direct opzoeken op Youtube want ze is amaaaazing. Ik kijk echt naar elke video dat ze online zet . Ik zie haar altijd een hele mooie shimmery kleur aanbrengen in haar binnenste ooghoeken en elke keer toen ze zei dat het een pigment was van The Balm, dacht ik aaah ik moet deze halen. Ik was aan het rond lopen in de Watsons (een drogisterij hier in Turkije) en ik zag dat ze The Balm verkochten en ik kocht per direct het pigmentje waar ik Nikkietutorials altijd over hoor praten. Vandaag ga ik met jullie delen wat mijn mening is over The Balm Overshadow in de kleur No Money, No Honey!

FullSizeRender_2Als eerst moet ik het even hebben over de verpakking. The Balm staat over het algemeen wel bekend om zijn schattige verpakkingen en ze hebben het bij dit product weer goed gedaan. De Overshadows is een serie van in totaal vier kleuren en het zijn 4 verschillende pin-up meiden. No Money, No Honey  is een blondine!

FullSizeRender_1Het komt met een inhoud van 0,57 gram. Dat is eigenlijk niet zoveel en vooral niet voor een pigment. Een pigment van M.A.C heeft maar liefst 4,5 gram, dus veel product bij The Balm krijg je jammer genoeg niet. Gelukkig zijn pigmenten super gepigmenteerd (duh), dus het zal alsnog een lange tijd mee kunnen gaan.

FullSizeRender_1 Op de achterkant kan je de 3 andere meiden zien.

FullSizeRender_4FullSizeRenderFullSizeRender-7Ik vind het wel grappig dat The Balm het geen pigment noemt, maar een mineral eyeshadow. Ze hebben er ook bij gezet dat je het nat en/of droog kan gebruiken. Natuurlijk kan je dit product overal aanbrengen en hoeft het niet perse alleen op je ogen.

FullSizeRender_3FullSizeRender_1FullSizeRender_2 Zoals je kan zien is het een hele mooie gouden kleur. Het lijkt op de foto een beetje bruin, maar trust me het is een hele mooie shimmery gold!

FullSizeRender_3 Wat super handig is, dat het pigment een stickertje heeft, want zo kan het geen rommeltje worden wat wel bijna altijd zo is bij een pigment dus dit is zeker een plus.

FullSizeRender_4DSC01228I told you! Het is een hele mooie shimmery goud kleur. Boven is het droog aangebracht en onder is het nat aangebracht. Het is inderdaad echt een prachtige kleur voor in je binnenste ooghoeken, maar dit is ook echt een prachtige kleur als highlighter YAAAAS!!!

FullSizeRender

CONCLUSIE

Ik ben erg positief over dit pigmentje. Het is een hele mooie inner corner kleur, maar het is ook echt prachtig als highlighter. Het is niet super goedkoop, maar ik vind het persoonlijk wel het geld waard. Vooral in combinatie met M.A.C Fix + is het echt een match made in heaven. Het is ook nog eens super zuinig, omdat je niet veel product nodig hebt. Het is namelijk super mooi gepigmenteerd. En als je denkt jaa ik ben te slordig om een pigment te gebruiken, herinner gewoon om je kwast een beetje nat te maken en dan kan het niet fout gaan!

+ De kleur

+ Pigmentatie

+ Zuinig in gebruik

+/- Prijs

– Verkrijgbaarheid

The Balm Overshadow in de kleur No Money, No Honey kan je hier voor €15,50

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Comments

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge