The Balm // Work Is Overrated

FullSizeRender-12Hoi allemaal en welkom bij een nieuwe werkweek! Ik heb persoonlijk echt een super leuk weekend gehad en ik viel gister pas in slaap om 4 u s’ochtends….en nee dat kwam niet omdat ik een of ander wild avond heb gehad, ik kon gewoon niet slapen…erg sad. Daarom staat dit artikeltje een beetje laat online..Vorige week kwam een artikel online over The Balm No Money, No Honey en vandaag ga ik het hebben over de roze variant van The Balm overshadow in de kleur Work Is Overrated!

FullSizeRender-13Zoals je kan zien is het verpakking enorm vergelijkbaar met die van No Money, No Honey ( klik hier voor het artikel ) alleen is het dit keer een redhead!

FullSizeRender_3FullSizeRender_3Ik vind dat The Balm echt altijd leuke naampjes verzint!

FullSizeRender_1FullSizeRenderFullSizeRender_2FullSizeRender_4FullSizeRenderFullSizeRender_2DSC01242Zoals je kan zien, is het een hele mooie shimmery licht roze kleur. Boven heb ik het droog aangebracht en onder heb ik het nat aangebracht.

FullSizeRender_1CONCLUSIE

Sorry dat het misschien niet een super uitgebreide artikel is, maar ik heb al veel over dit product uitgelegd in mijn vorige artikel. Dit is een super mooie kleur wat echt prachtig staat binnenin je ooghoeken, op je junkbeenderen, onder je wenkbrauwen en bovenop je lippen op je cupidsbow. Ik vind dit een super prachtige highlighter en ik ben een gigantische fan. Het is super mooi gepigmenteerd en het gaat super lang mee!

+ De kleur

+ Pigmentatie

+/- Prijs

– Verkrijgbaarheid

The Balm Overshadow in de kleur Work Is Overrated kan je hier kopen voor €15,50!

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

 

 

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge