The Battle Of The // Lou Manizers

FullSizeRender-7Hoi allemaal en welkom bij deze über gezellige maandag! Ik schrijf dit artikel op een zondag avond en ik heb nu al geen zin in de week die mij te wachten staat…..weer een weekje bikkelen poeh ben toch wel een beetje klaar met school. Iedereen kent wel de Mary-Lou Manizer van The Balm. Het is de mooiste highlighter ooit! Maar wist je dat er nog 2 andere Lou Manizers rondlopen? Ik ga vandaag alledrie de Lou Manizers met elkaar vergelijken en kijken welke de beste is, welke de aanschaf waard is en welke niet! Lees snel verder

IMG_6354Van links naar rechts: Cindy-Lou Manizer // Betty-Lou Manizer // Mary-Lou Manizer

De verpakkingen van Cindy & Betty lijken op elkaar, terwijl de Mary-Lou Manizer een ander uiterlijk heeft.

IMG_6355Zoals je kunt zien er is wel een grote kleurverschil en kan er meteen gezegd worden dat de ene een blush is, de andere een bronzer en de andere een highlighter.

IMG_6356Ik heb de Mary-Lou Manizer al bijna twee jaar en de andere twee maar een paar maanden dus daarom is Mary well loved.

IMG_6357IMG_6379De Mary-Lou Manizer is een highlighter, een shimmer en een oogschaduw.

IMG_6359IMG_6383IMG_6387 Het is een licht gouden champagne achtige kleur. Het is super erg gepigmenteerd en je hebt maar een klein beetje nodig voor een daaaaaamn highlight effect. Dit blijft een van mijn lievelings highlighters.

IMG_6381Betty Lou-Manizer is een all-in-one bronzer, shimmer en oogschaduw.

IMG_6380IMG_6369IMG_6389Het is net zoals de Mary super mooi gepigmenteerd. Het is een hele mooie shimmery warme bronzer wat echt super ideaal is voor bronze make-up looks. Ook een van mjn favoriete beauty producten!

IMG_6367De Cindy-Lou Manizer is een highlighter, shimmer en oogschaduw. Nou..The Balm let me stop you right there. Ik had Cindy-Lou gekocht, omdat ik dacht dat het een mooie parelmoer-achtige highlighter zou zijn. Boy was i wrong.. 

IMG_6366IMG_6373IMG_6388Zoals je kunt zien is het praktisch roze. Het is duidelijk een blush en geen highlighter. Het is wel super mooi gepigmenteerd en een hele mooie shimmery blush, maar daar was ik eigenlijk helemaal niet op zoek naar. Dus dit was een beetje een teleurstelling.

fffDSC02827 Van links naar rechts: Mary-Lou Manizer // Betty-Lou Manizer // Cindy-Lou Manizer

DSC02830CONCLUSIE

En dan nu natuurlijk de vraag: Wie heeft deze battle gewonnen? Nou dit is mijn top 3:

1. Mary-Lou Manizer, omdat het super mooi gepigmenteerd is en een prachtige highlighter is. Zou ik het aanraden? Ja, als jij houdt van een in yo face highlight dan 100%!

2. Betty-Lou Manizer, omdat het je een hele mooie bronze glow geeft. Zou ik het aanraden? Ja, als je een fan bent van bronze make-up dan moet je dit in je make-up stash hebben.

3. Cindy-Lou Manizer, omdat het veels te roze is voor een highlighter en omdat ik niet een blush persoon ben. Zou ik het aanraden? Nee.

De Lou Manizers kosten alledrie €21,50 p.s. *slik* en zijn hier te koop

En dat was alweer The Battle Of The Lou Manizers tot de volgende keer!

 

cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    Conouatrlatigns on getting engaged!A happy marriage has in it all the pleasures of a friendship, all the enjoyments of sense and reason, and indeed, all the sweets of life.– Joseph Addison

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge