The Body Shop // Vitamin E Aqua Boost Sorbet

FullSizeRender-22Hoi allemaal en welkom bij een nieuw artikel! I know ik ben echt even een tijdje weggeweest, maar ik ben weer terug. Vandaag ga ik The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet reviewen. Ik ben namelijk een enorme fan van de Vitamin E Overnight Serum In Oil, dus wilde ik graag nog een ander product uittesten van de Vitamin E lijn. Dit product heb je ook kunnen zien in mijn Evening Skin Care Routine. Ben jij benieuwd wat mijn mening is over dit product? Lees dan snel verder.

FullSizeRender_1De Vitamine E Aqua Boost Sorbet bevat Aqua Sphere-technologie. Dat zijn microscopische kleine bolletjes vocht die als kleine reservoirs functioneren en honderden keren hun eigen gewicht van puur water bevatten. Ieder Aqua Boost Sorbet potje bevat ruim 2 miljoen Aqua Spheres. Deze sorbet belooft je huid te hydrateren en te verkoelen. Het klinkt allemaal erg veelbelovend dat zeker!

FullSizeRender_4Ingrediënten: Aqua/Water (Solvent/Diluent), Glycerin (Humectant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Alcohol Denat. (Solvent/Diluent), Silica (Absorbent), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent – Emollient), Sodium Acrylates Crosspolymer-2 (Absorbent), Phenoxyethanol (Preservative), Divinyldimethicone/Dimethicone Crosspolymer (Film Former), Ammonium Polyacrylolydimethyl Taurate (Emulsifier), Polysorbate 20 (Emulsifier), Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Skin-Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Triticum Vulgare Germ Oil/Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient/Skin Conditioner), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Parfum/Fragrance (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Ultraviolet Light Absorber), Menthol (Fragrance/Cooling Agent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), C12-13 Pareth-23 (Surfactant – Cleansing Agent), C12-13 Pareth-3 (Emulsifier), Menthoxypropanediol (Flavour), t-Butyl Alcohol (Denaturant), Geraniol (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), CI 17200/Red 33 (Colour), CI 14700/Red 4 (Colorant).

Zoals je kan zien zit er Glycerine in ( dit houdt de vocht in je huid vast ). Ook zie ik siliconen staan. Dit is persoonlijk voor mij geen probleem en ik vind het zelfs een fijn gevoel hebben, maar dit is natuurlijk niet iedereen zijn ding.

FullSizeRenderIk vind de verpakking heel erg leuk. Op het dopje is een hele mooie bloem en het potje is matt roze glas. Ik vind het heel mooi en vrouwelijk.

Ik heb een vettige t-zone en verder zijn mijn wangen vaak droog. Mijn huid reageert snel gevoelig op huidverzorgingsproducten. Dit leek mij een fijne moisturizer voor in de zomer, omdat het een wat lichtere substantie heeft. Dus ik ben benieuwd.

FullSizeRender_3Het komt met een inhoud van 50 ml. Ik vind dat eigenlijk wel een prima hoeveelheid.

FullSizeRender_2Het zorgt voor 24 uur hydratatie en het is gemaakt voor elke huidtype.

FullSizeRender_2Toen ik het potje open deed was ik eigenlijk meteen al een beetje happy, omdat het zo lekker ruikt als de aqua boost serum.

FullSizeRenderZoals je kan zien, lijkt het inderdaad echt op een sorbet. Wanneer je het aanbrengt op je gezicht voelt het echt heel erg licht aan en je voelt wel dat er inderdaad siliconen inzit. Ik vind dat persoonlijk totaal niet storend en het alleen maar fijn aanvoelen. Ik gebruik dit product s’ochtends en s’avonds.

FullSizeRender_1CONCLUSIE

Ik ben helemaal fan! Het hydrateert goed mijn huid en het laat mijn huid super zacht aanvoelen. Het is vooral in combinatie met de Vitamine E Serum-in-Oil echt geweldig. Ik gebruik dit product s’ochtends en s’avonds en het werkt echt perfect. I love it!!

+ Hydrateert goed je huid

+ Ruikt lekker

+ Gaat lang mee

+ De prijs

+ Verkrijgbaarheid

The Body Shop Vitamine E Aqua Boost Sorbet is hier te koop voor €19,-

Bedankt voor het lezen en tot snel weer.

 

cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    Klinkt erg goed want ik heb last van een zeer droge huid van het gezicht.
    Dat dit goed hydrateerd is fijn.
    Vooral nu het zo warm is heeft mijn huid veel meer behoefte aan vocht en moet het elastisch zijn en soepel.

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge