The Body Shop // Vitamine E Overnight Serum-In-Oil

FullSizeRender-34Vandaag ga ik het hebben over  een product wat enorm lang op mijn wishlist stond. Sinds dit product op de markt kwam, wilde ik het per direct kopen. Nu heb ik dit product eindelijk gekocht en ga ik vandaag met jullie delen of het daadwerkelijk zo geweldig is.

IMG_0358

Natuurlijk heb ik het over The Body Shop Vitamine E Overnight Serum-In-Oil. Ken je dit product nou niet dan leg ik het eventjes kort voor je uit. The Body Shop heeft al een tijdje de Vitamine E lijn en hun nieuwste product is de Vitamine E Overnight Serum-In-Oil. Het heet trouwens serum IN oil omdat het een serum en een olie tegelijkertijd is. Dit product zou 8 uur slaap in een flesje zijn en ervoor zorgen dat wanneer je het voor het slapen aanbrengt de volgende dag je huid eruit ziet alsof het 8 uur slaap heeft gehad. Ik ben echt een hele slechte slaper, dus dit product klonk echt ideaal voor mij, want ook al ben ik van binnen moe en uitgeput, dat betekend niet dat mijn huid er ook zou uit hoeft te zien. Ik heb high hopes voor dit product en vandaag ga ik mijn mening hierover delen.

IMG_0359 Als eerst vind ik de verpakking heel schatig. Het is een glazen roze flesje en het komt zoals altijd bij een serum met een pipetje. Het komt met een inhoud van 28ml. Dus dit gaat dan denk ik wel redelijk lang mee.

IMG_0365Dit is een olie die je ‘s nachts moet aanbrengen en dit zou je huid een extra boost moeten geven. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je huid s’ochtends er helemaal uitgerust en stralend uitziet.

IMG_0361INGREDIËNTEN

Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Parfum/Fragrance, Tocopheryl Acetate, Benzyl Benzoate, Geraniol, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Citral, Anisyl Alcohol, Citric Acid.

Zoals je kan zien bevat dit product redelijk veel goede ingrediënten. Capric Triglyceride is een ingrediënt dat afkomstig is uit kokosolie en glycerine. Tarwekiemolie heeft een hoog gehalte aan vitamine E en dan heb je o.a. amandelolie, zonnebloemolie, sesamolie, jojobaolie en sojaolie. Het zit dus redelijk natuurlijk  in elkaar.

IMG_0360Zoals je ziet komt het met een doorzichtig pipetje. Het lijkt een beetje ingewikkeld, maar het is eigenlijk heel makkelijk aan te brengen. Ik druppel het op mijn handen en dan wrijf ik het product warm. Daarna breng ik het deppend en masserend aan op mijn gezicht en hals. Dit voelt zo heerlijk hydraterend aan. Het maakt mijn huid en hals zo ongelofelijk zacht en het heeft een hele subtiele bloemen geur.

IMG_0363 Toch moet ik zeggen dat ondanks het feit dat het een olie is, dat het product totaal niet vettig is. Het is heel luchtig en trekt enorm snel in. Het voelt een beetje vettig voor een half uurtje en daarna is het echt heerlijk ingetrokken. Dit betekend wel dat als je een wat drogere huid hebt je nog apart een nachtcrème moet gaan gebruiken voor wat extra moisture. Onthou wel. dat je je nachtcrème NA je serum aanbrengt.

IMG_0364CONCLUSIE

Zo kort en duidelijk mogelijk: I AM IN LOVE..Het maakt mijn huid super zacht echt enorm zacht en ik merk ook echt dat wanneer ik wakker word, dat mijn huid er super stralend en wakker uitziet. Dit is echt een wondermiddel. Het trekt super snel in, dus het voelt totaal niet vettig aan en je hebt maar drie druppeltjes nodig per gebruik, dus het gaat ook lekker lang mee. Ik kan echt niet meer zonder dit product en ja ik zou het dan ook zeker opnieuw kopen. Dat voor maar 19 euro! Go TBS!!!

+ Je huid voelt enorm zacht aan

+ Het hydradeert je huid

+ Het heeft een hele subtiele bloemengeur

+ Het is zuinig in gebruik

+ Het trekt heel snel in

+ Prijs/Kwaliteit verhouding.

Ik heb dus ook niks negatiefs over dit product te zeggen.

Ik zeg kopen kopen kopen kopen, want you need it in your life!!!

Bedankt voor het lezen en tot snel weer.

cropped-header21.jpg

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge