Vakantievlog Turkije #2: Kan Een Kip Traplopen?

FullSizeRenderHoi allemaal en welkom bij een nieuw video! Sorry dat ik de zondag had overgeslagen! Ik had een hele drukke weekend ivm mijn verjaardagsfeest, maar daarom voor de verandering upload ik een vlog op de woensdag! Ik ben naar een prachtig dorp geweest genaamd Sirince, heb heerlijk ontbeten en avondgegeten, krijg je een roomtoor van onze bungalow en zie je mijn zus en schoonbroer dansen…Veel kijkplezier!

Vergeet je niet gratis te abonneren op mijn kanaal & een duimpje omhoog te doen!

Klik hier voor de video

↬ C O N T A C T ↫

→ info@beautygurusnl.com

↬ S O C I A A L M E D I A ↫

B L O G LO V I N’
F A C E B O O K
I N S T A G R A M
P I N T E R E S T
→S N A P C H A T: irisesin
T U M B L R
T W I T T E R

Bedankt voor het kijken en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge