Wet ‘n Wild Megalast Liquid Lip Color // E931A High Pitched Wine

FullSizeRender-13Hoi allemaal en welkom bij alweer een nieuwe werkweek. O wat gaat de tijd *kuch* weekend *kuch* toch snel voorbij. Vandaag ga ik het hebben over een product die ik eigenlijk al een hele lange tijd in mijn collectie heb en onlangs weer heb herontdekt. Ik ga het hebben over de Wet ‘n Wild Megalast Liquid Lip Color in de kleur E931A High Pitched Wine

IMG_7206Ik denk dat we allemaal wel het principe kennen van een liquid lipstick. Het is een lipstick in een lipgloss vorm die bijna altijd heel mooi is gepigmenteerd en matte opdroogt. Ik ben gek op liquid lipsticks, dus ik was erg benieuwd of deze van Wet ‘n Wild mij ook zal gaan bevallen.

IMG_7202De verpakking vind ik eigenlijk heel erg lelijk. Het heeft een rare vorm, de letters zijn lelijk maar de kleur zelf ziet er mooi uit en het is altijd fijn dat je meteen kan zien met welke kleur je te maken gaat hebben.

IMG_7207Het heeft een sponsapplicator en dat vind ik juist heel erg fijn. Het is ook redelijk dun en daar ben ik heel erg blij mee, want dan kan je een stuk preciezer te werk gaan.

IMG_7203IMG_7200IMG_7205En toen ging ik het swatchen en wow wat een moooooie kleur. Het is een hele unieke kleur en soms lijkt het een beetje rood, maar ik vind het persoonlijk een beetje neigen naar de mauvy kant. Het is wel een wat opvallendere kleur. Ik zou dit persoonlijk wel dagelijks dragen, maar ik kan het begrijpen als dit voor jou een beetje too much is.

IMG_7201De dekking is echt super mooi en goed. Het brengt zeer gelijkmatig aan en aan 1 keer smeren heb je meer dan genoeg. In het begin voelt het een beetje dik en het ziet er dan ook heel glossy uit. Na een paar minuten droogt het volledig matte en zijn je lippen ook een stuk droger. Dit is zeker een liquid lipstick waarvoor je goed gehydrateerde lippen voor nodig hebt. Ik heb persoonlijk niet echt last van droge liquid lipsticks. Vooral niet als het zo’n ongelofelijk mooie kleur is.

IMG_7204Nou het is een super longwearing lipstick en je zal zeker heel de dag lopen met perfecte lippen. Natuurlijk bij de wat vettigere maaltijden kan het er een beetje afgaan. Ik heb letterlijk zitten scrubben om de swatch van mijn arm af te krijgen. Het product verwijderen van mijn lippen gaat gelukkig een stuk makkelijker. Het enige nadeel is wel dat dit product afbrokkelt in plaats van vervaagd. Soms komen dan die stukjes in je mond en dat wil je natuurlijk niet, dus dat is wel een beetje jammer. Ook wanneer ik het product van mijn lippen afhaal komen al die brokjes overal op de rest van mijn gezicht dus dat is wel een beetje vervelend, maar verder vind ik het echt een prachtige lipstick en een prachtige kleur!

CONCLUSIE

+ De kleur

+ De pigmentatie

+ De prijs

+ Blijft lang zitten

+/- Verkrijgbaarheid

– Het brokkelt af

En dat was het alweer voor vandaag. Dankjewel voor het lezen en ik wens je een enorm fijne werkweek!

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge