Winter essentials: lipverzorging

FullSizeRenderDe winter is al een tijdje aangebroken en dit kan je aan alles merken, koude handen en voeten, een rode neus en niet te vergeten: droge lippen. Je kent vast wel dat gevoel van die velletjes op je lippen die je er maar af blijft trekken tot het gaat branden. Ik doe het altijd.
Vooral in deze tijd van het jaar is het erg belangrijk dat je er voor zorgt dat je lippen goed verzorgd blijven, om zo droge lippen te voorkomen.
In deze post heb ik mijn favoriete lipverzorging voor jullie op een rijtje gezet! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

       Vaseline

DSC01123

Het merk Vaseline kennen jullie waarschijnlijk allemaal wel. Het begon met de grote potjes waarin een hele vette supstantie zit om droge plekjes op je huid goed te kunnen verzorgen.
Al een aantal jaar heeft Vaseline ook een Liptherapy, een potje speciaal voor je lippen. Deze spaar ik zo onderhand en heb ze in alle kleuren. Elke kleur heeft een speciale smaak. Zo heb je groen en dat is met aloe vera, bruin en dat is met cocos en roze en dat is met rozen. Ook hebben ze vaak limited edition.
Nu kun je natuurlijk ook gewoon Vaseline, de huidverzorging, op je lippen smeren, maar de Vaseline Lip Therapy heeft verschillende ingredienten die je lippen net wat extra verzorgen.

DSC01125
Buiten de hoeveelheid ingrediënten die het bevat (petrolatum, Aloe vera extract, synthetische olie en diverse geurstoffen), is het ook zeker budget proof.
Nog een Vaseline Liptherapy die ik heb ontdekt is het kleine potje, helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Ik heb de variant Rosy Lips en deze bevat de volgende ingrediënten: petrolatum, rozenolie, amandelolie, geurstoffen en kleurstoffen.

Blistex

DSC01126
Ik hou van blistex. Vroeger ging ik elk jaar op wintersport en de lipverzorging kon hierbij echt niet worden gemist. Blistex is, naar mijn mening, een product dat heel sterk is. Zo heeft het vaak ook een sterke geur, sterker dan bijvoorbeeld Vaseline.
Ik vind Blistex altijd een beetje voor mannen. Die zullen sneller Blistex kopen dan bijvoorbeeld Labello. Toch ben ik zelf ook wel een voorstander van Blistex. Ikzelf hou ook van die lipverzorgingsproducten die dan tintelen op je lippen door het mint wat er in zit. Blistex MedPlus heeft ook zo’n product en dit vind ik heerlijk om bijvoorbeeld snachts op te doen voordat ik ga slapen.

DSC01127

DSC01128
Eos Lipbalm

DSC01129
Mijn favoriet, qua uiterlijk, geur en smaak blijft toch wel de EOS Lipbalm. Deze zijn zo schattig en ruiken/smaken heel erg lekker. Ik heb deze ook bijna allemaal. Wel zijn ze wat prijziger en moeilijker te verkrijgen dan bijvoorbeeld de Vaseline of Blistex. Voor meer informatie lees dan deze post die ik een tijd geleden hier over geschreven heb.
Als je ect voor verzorging gaat zou ik voor Vaseline of Blistex gaan, maar deze kan ook zeker niet in je collectie ontbreken.

DSC01132

Wel moet ik zeggen dat de echte verzorging van dit product een stuk minder goed is dan de andere twee verzoringsproducten, maar dit is toch veel leuker om mee te nemen in je make-up tas dan zo’n Blistex potje?

handwriting

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge