Essence Trend Edition iArriba!

FullSizeRender-70Viva México! Deze zomer reist Essence naar het land van de Maya’s, sombrero’s en prachtige stranden van Cancún. Essence biedt de nieuwe trend edition “iArriba!”. Het zijn zomerse producten voor een vrolijke, kleurrijke stijl net als de typische Mexicaanse markten. Geïnspireerd op de kleurrijke bloesems en kleding is de toonzetting van deze collectie met rood, roze en paars helder en fris. ¡Hasta luego! We gaan naar Mexico!

eyeshadow

– 01 LA VIDA LOCA & 02 MANARENA MINT- €1,99 P.S.

EYESHADOW

Ogen als kunstwerkjes! Met de multicolour creëer je kleurrijke oogmake-up.. Verkrijgbaar in een roze-fuchsia combinatie en een beige-groen versie.

 

 

lipgloss

-01 HOLA GUAPA & 02 RED CORAZON- €1,89 P.S.

LIPGLOSS

Deze twee lipglosses geven de lippen een  glans en een subtiele kleur in  roze of rood. Bovendien brengt het een fruitige geur.

ess_Arriba_Blush.jpg

-01BAILA, BAILA- €2,99

BLUSH

Deze multicolour blush heeft rozerode kleurnuances en geeft je wangen een frisse teint . De kleuren kunnen optimaal worden gecombineerd.

nailpolish1

-01HOLA, GUAPA, 02 MACARENA, 03 RED CORAZON, 04 LA VIDA LOCA- €1,89 P.S.

NAILPOLISH

Vier kleuren met twee verschillende finishes: roze en mintgroen met een kalkachtige matte finish en rood en paars in “pittig metallic” .

nailpolish2

-01 CHICA BONITA 02 FESTIVAL OF COLOURS- €1,99 P.S.

TOP COAT

Kleurrijke fiësta. Deze top coat zorgt voor opvallende effecten. Roze, paarse en groene confettideeltjes, bloemmotiefjes in multicolour op je nagel.

hair chalk

-01 HOLA, GUAPA 02 MACARENA MINT- € 3,99. P.S.

HAIR CHALK

Kleurrijk zomerhaar… je kunt nu de uiteinden van je haar of hele haarstrengen kleuren met deze hair chalk die verkrijgbaar is in roze en groen. De greep doet denken aan castagnettes en werkt superhandig: haal simpelweg het gewenste stukje haar van boven tot onder door de ‘castagnette’ en je bent klaar! Breng vervolgens haarlak aan om de kleur te fixeren. Gemakkelijk uitwasbaar.

 

ess_Arriba_Fan.jpg

-01 FESTIVAL OF COLOURS- € 2,99.

WAAIER

De waaier met bloemenprint is handig voor verkoeling op warme dagen en is bovendien leuk om te zien.

”Essence iArriba!” is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van deze collectie?

 

cropped-header21.jpg

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge