Flormar // Illuminating Primer

FullSizeRender-30Goede primers zijn altijd moeilijk te vinden en vooral voor een betaalbare prijs. Vandaag ga ik testen of deze Flormar Illuminating Primer Make-Up Base het geld waard is.

Op de site staat:

”Het creëert een poederig en matt effect op het gezicht met zijn zachte textuur. Het bedekt lijntjes op je gezicht. Het bevat acacia en groene thee wat helpt bij de elasticiteit van het huid. Het bereidt je gezicht voor make-up. Het geeft een gladde look en houdt het huid gehydrateerd de gehele dag en zorgt ervoor dat het huid niet uitdroogt. ”\

Poederig effect klinkt niet echt verleidelijk, maar verder beloofd het hele mooie dingen.

FullSizeRenderIk vind de verpakking een beetje lelijk. Het is heel simpel, maar ik vind het er een beetje goedkoop uitzien. Je krijgt een inhoud van 30 ml.

FullSizeRender_1FullSizeRender_1FullSizeRender_2FullSizeRenderHet is een pompflacon wat ik persoonlijk juist fijn vind. Je krijgt makkelijk je gewenste hoeveelheid product en het werkt schoon.

FullSizeRender_2Ook heeft het een bewegende onderkant, waardoor het product naar boven komt naarmate het flacon leger wordt. Hierdoor krijg je elk druppeltje primer totdat het op is.

FullSizeRender_4Zoals je kan zien, ziet het eruit als een crème.

FullSizeRender_3Het is volledig doorzichtig wanneer je het uitsmeert en je huid voelt gladder en gehydrateerd aan.

CONCLUSIE

Ik vind het echt een hele fijne primer. Soms sla ik gewoon mijn moisturizer over en dan breng ik direct deze primer aan. Het houdt namelijk inderdaad mijn huid goed gehydrateerd en mijn foundation gaat heel mooi erop. Als dat een logische zin is. Ik vind het alleen niet heel lekker ruiken, maar ik ruik het alleen wanneer ik het aanbreng en daarna is de geur compleet verdwenen. Ik gebruik deze primer heel vaak en mijn make-up blijft heel mooi zitten. Het heeft ook totaal niet zo’n silicoon gevoel wat veel primers wel hebben. Het voelt gewoon aan als een moisturizer en het geeft je huid totaal geen poederig of mat effect. Ik vind juist dat het je huid er wat vochtiger uit laat zien. Ik raad het zeker aan!

De Flormar Illuminating Primer is te koop voor €9,95 in de officiële Flormar winkels in Eindhoven en Amsterdam.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge