Real Techniques // Miracle Complexion Sponge

FullSizeRender-73Hoi allemaal en welkom bij een nieuwe werkweek! Ik heb persoonlijk echt een heerlijk weekendje gehad en het weer was echt prachtig. Natuurlijk ben ik dit weekend ook gaan shoppen en ik heb onder andere de o zo beroemde Real Techniques Miracle Complexion Sponge gehaald. Ik ben waarschijnlijk echt een van de laatste om dit te kopen. ( Ik heb nog steeds geen Beautyblender..). Anywaaay vandaag ga ik het hebben over dit famous stukje spons. Is het de hype en het geld waard? Lees snel verder..

FullSizeRender-77FullSizeRender_1Als eerst komt het in een fancy verpakking wat ik toch ga weggooien, maar het is natuurlijk altijd wel handig omdat er informatie op staat. Er staat dat het zorgt voor High Definition resultaten en online tutorials maakt jou het expert. Nou ik begrijp het laatste niet helemaal maarja let’s move on..

FullSizeRender-74 FullSizeRender-76Aan de achterkant hebben ze uitgelegd hoe je het sponsje moet gaan gebruiken wat natuurlijk super handig is.

FullSizeRender-75Het is dus blijkbaar een 3-in-1 product. Het platte gedeelte is voor onder je ogen en je neus, de zijkanten zijn voor de rest van je gezicht en het verbergt je imperfecties.

FullSizeRenderZoals je kan zien is het een super klein schattig oranje sponsje. Het voelt super zacht en het is een stuk kleiner dan ik had verwacht. Natuurlijk gaat dit sponsje wel groeien wanneer je het nat gaat maken.

FullSizeRender_3Ik was het meest benieuwd naar de platte kant, omdat ik altijd het blenden van mijn concealer onder mijn ogen het moeilijkst vind. Ik deed het altijd met een Hema sponsje en dat werkte wel gewoon prima, maar ik was wel toe aan iets nieuws.

FullSizeRender_4De achterkant is gewoon helemaal rond, dus deze kant kan je gebruiken voor het blenden van de rest van je gezicht.

FullSizeRender_2Ik ben dubbel over dit product. Het EIND resultaat is echt prachtig. Je foundation ziet er een stuk natuurlijker uit en je huid wordt inderdaad echt flaaaaawless. MAAR er is 1 probleem waarover ik toch wel even over moet gaan klagen. Ik heb 2x zoveel product nodig wanneer ik dit sponsje gebruik. Normaal gesproken hoef ik maar 1 pompje te gebruiken voor mijn foundation en dan heb ik meer dan genoeg. Nu moet ik 2 pompjes gebruiken. Dat vind ik wel een grote minpunt. Nu zou dus mijn foundation 2x sneller opgaan en dat wil ik niet. Als je gebruik maakt van tinted moisturizers of foundations met een lichte dekking, dewy finish etc. dan zou ik het ook afraden. Omdat je dan veel meer product nodig zal hebben. MAAR als je bijvoorbeeld gebruik maakt van full-coverage foundations en bijvoorbeeld matte foundations, dan is dit sponsje echt ideaal.

FullSizeRender-78Hier gebruik ik het sponsje in een tutorial (die komt pas over een paar weken online.) Het blend echt heel mooi je foundation en concealer uit. Echt super mooi en het platte gedeelte is zo ideaal voor onder je ogen. Ook wil ik zeker de ”cooking” methode met dit sponsje proberen, want ik zie Nikkietutorials het telkens doen met een sponsje ( de Beautyblender ) en het heeft altijd een prachtig effect.

CONCLUSIE

Het blend heel mooi je foundation en concealer uit. Het platte gedeelte is echt ideaal voor onder je ogen en het blenden van je under-eye concealer. Het heeft een hele mooie skin-like finish. Het duurt wel 2x langer om goed uit te blenden en je hebt 2x meer product nodig. Ik zou dit product afraden voor tinted moisturizers, cc-creams, bb-creams, dewy foundations etc. Het is wel echt prachtig voor het uitblenden van full-coverage foundations en matte foundations. Ik zou dit sponsje gebruiken voor mijn full-coverage foundations, voor het uitblenden van mijn concealer en het setten van mijn concealer. Ook voor dagen wanneer ik mijn foundation zo natuurlijk mogelijk uit wil laten zien.

+ Het laat je foundation er natuurlijk uit zien

+ Je huid voelt echt als huid

+ Het blend prachtig alles uit

+ Platte gedeelte ideaal voor het uitblenden van je concealer onder je ogen

+ De prijs

– 2x langer bezig met het blenden van je foundation/concealer

– Je hebt meer product nodig voor je gewenste coverage, dan met een normale kwast

De Real Techniques Complexion Sponge is hier te koop voor €5,99

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    BRAVO! Un peu de bon sens et de rationalité, enfin!Annuler un mariage pour non-présence de l’hymen, non. Pour mensonge/tromperie sur un élément primordial pour l’un des co-contractants, oui… si malheureusement ledit cocontractant considère essentiel ce point accessoire pour la plupart des gens, mais pas lui.Sans compter que, dans son groupe de population, il sera effectivement plus facile pour l&-Ãxuo;eqrépouss©e de se marier si elle n’est pas divorcée…

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge