Nars // Sheer Glow Foundation

FullSizeRender-57Hoi allemaal en welkom bij een nieuw artikel! Vandaag ga ik het hebben over de overdreven gehypte Nars Sheer Glow foundation. Is het nou echt het geld waard? Heeft het nou inderdaad zo’n geweldig effect dat geen enkel ander foundation na kan doen? Vandaag ga ik deze vragen beantwoorden. Lees snel verder…

IMG_2064Als eerst komt het met een kartonnen doosje. Heel fancy allemaal, maar wij weten allemaal dat we het voor een paar maanden gaan houden omdat het er mooi uitziet en daarna gooien we het alsnog weg.

IMG_2062IMG_2063Dit zijn alle ingrediënten die te vinden zijn in de foundation.

IMG_2065Ik ben de kleur Light #4, Deauville. Ik ging make-uploos naar de Sephora, zodat ik zeker kon weten dat ik de juiste kleur mee zou nemen. Ik ben een MAC NC20, dus als jij dat ook bent dan is Deauville 100% jouw kleur. Het heeft een hele mooie gele ondertoon en het matcht echt perfect met mijn huidskleur.

IMG_2050Zoals je kan zien bevat de foundation blijkbaar een speciaal formule die ervoor zorgt dat je huid opgehelderd wordt. Het geeft je huid een bepaald effect dat het er wat stralender en gezonder uitziet. Het zorgt voor hydratatie, zorgt voor een egale huid en het geeft de huid een bright & radiant finish. Het claimt ook dat het textuur van je huid verbeterd wordt, zachter en meer straalt. De foundation is voor een normale tot droge huid, dermatalogisch getest, parfum vrij en niet comodogeen (het helpt het ontstaan van nieuwe mee-eters te voorkomen).

IMG_2051Het heeft een inhoud van 30ml, dat is net zoveel inhoud als een foundation van MAC. Dus het zal hopelijk lang meegaan.

FullSizeRender De verpakking ziet er zeker mooi uit. Het is van glas en het dopje is matt zwart. Nadeel weer daarvan is, is dat het echt heel snel vies wordt. Dus altijd na gebruik eventjes eroverheen gaan met een natte doekje. Als je niet lui bent tenminste.

IMG_2060Wanneer je het dopje eraf haalt komt er weet nog een dopje tevoorschijn. Hier komt nu het grote nadeel goed naar voren. Het komt NIET met een pompje. Je moet het apart kopen. Wat een onzin, want de foundation zelf is al duur en dan moet je ook nog een pompje ervoor apart kopen. Thanks Nars!

FullSizeRender_1FullSizeRender_2FullSizeRender_3Je moet het elke keer voor gebruik goed schudden. Ik vergeet dat heel de tijd, maar dat moet dus.

IMG_2076before after En dan nu echt over de foundation zelf. Links heb ik geen make-up op. Zoals je kan zien heb ik een aantal kleine sproetjes/moedervlekjes, wallen en wat donkere plekken. Ik heb een droge huid, dus ik kan persoonlijk deze foundation heel de dag dragen zonder poeder. Hoe dit mij zal bevallen in Nederland weet ik niet, want daar is het een stuk vochtiger. Als je een normale tot droge huid hebt, dan hoef je het niet te setten met een poeder.

nars sheerIk heb 1 laagje aangebracht en wat extra dekking aangebracht onder mijn ogen, want daar had ik het wel een beetje nodig. Verder heb ik geen concealer of wat dan ook gebruikt, dus ik kan zeker wel zeggen dat het een hele mooie dekking heeft. Het heeft mijn huid mooi egaal gemaakt en het heeft inderdaad een bright finish. Mijn huid lijkt van binnenuit te stralen en dit is ook zo’n foundation die je zou kunnen dragen op dagen wanneer je alleen een beetje foundation op je gezicht wilt hebben en het zou niet opvallen. Het lijkt namelijk echt alsof het je eigen huid is. Ik ben eigenlijk heel erg onder de indruk. Het voelt ook super licht aan wanneer je het aanbrengt en het geeft ook een lichte glow op je wangen. Helaas komt dat niet echt goed naar voren op de foto’s, maar het geeft echt een hele mooie glow!

CONCLUSIE

Ik ben zeker fan van deze foundation. Als je het budget ervoor hebt, dan zou ik het zeker aanraden! Het is alleen niet zo’n super amaaaazing product waarvoor je maanden voor moet gaan sparen. Nee, niet doen want er zijn genoeg fijne budget foundations. Dus als je het budget ervoor hebt YES, als je ervoor eventjes moet sparen: Dont’ do it. Verslaafd ben ik wel en ik heb al mijn andere foundations aan de kant gezet. Vooral omdat ik bij deze foundation geen poeder hoef te gebruiken en ik vind namelijk foundations het mooist zonder poeder. Dat maakt het namelijk een stuk meer skin like en wanneer je poeder doet dan valt het toch wel wat meer op.

+ Finish

+ Dekking

+ Blijft gedurende de dag mooi zitten

+ Heeft geen poeder nodig ( bij een normale tot droge huid )

+ Heel licht

– Wordt snel vies

– Verkrijgbaarheid

– Prijs

Is het de hype waard? Ja en nee. Het is inderdaad een fijne foundation en ik ben er super blij mee, maar het is nou ook weer niet zo geweldig dat je ervoor maanden moet gaan sparen om het te kunnen kopen.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Comments

  1. says

    Infimroeren Sie sich doch genau, bevor Sie schreiben. Abdel-Samad hat keine türkische Abstammung. Beschränkt ist auch ein falsches Wort für ihn. Für Sie aber – genau das richtige.

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge