The Body Shop // Honey Bronzer

FullSizeRender-3

Dit is een bronzer die al een hele lange tijd op mijn verlanglijst stond. Elke blogger had het erover en ik besloot het eindelijk te halen. Vandaag ga ik het hebben over de Honey bronzer van The Body Shop. Ben jij benieuwd of dit product de hype waard is? Lees dan snel verder

DSC09137

Als eerst vind ik het een hele mooie verpakking hebben en het lijkt heel er op de bronzers van Guerlain, die natuurlijk een redelijk stuk duurder zijn.

DSC09134

Je krijgt een inhoud van 11 gram en dat is echt heel veel. Meestal krijg je maximaal 8 gram, dus dat is altijd mooi meegenomen. Ik heb nummer 4 gekozen, omdat ik wel hou van een wat donkere bronzer. Maar de Honey bronzer staat vooral bekend om het feit dat het ideaal is voor vrouwen met een lichte huidskleur.

DSC09146

Wat ik ook heel leuk vind is, dat het een honingraat printje heeft. Het is wel een printje die vanzelf gaat vervagen, maar het geeft toch wel net een wat leuker effect!

DSC09152

Wat ook fijn is, dat het een matte bronzer is dus je kan er ook mee contouren!

Zoals je op de swatch ziet, lijkt de bronzer toch een beetje oranje. Maar wanneer ik het eenmaal aanbreng op mijn gezicht, warmt het heel mooi mijn huid op. Ik vind het zeker een hele fijne bronzer en omdat het met een spiegeltje komt, heb ik het echt altijd in mijn tas liggen. Dit is echt ideaal voor dames met een lichte huid!

DSC09154

CONCLUSIE

+ De verpakking

+ De kleur

+ Komt met een spiegel

The Body Shop Honey bronzer kost 16 euro en is te koop bij The Body Shop.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

cropped-header21.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge